ΚΥΠΡΟΣ- ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Μεγάλη άσκηση των τουρκικών ένοπλων δυνάμεων- Αεροπορικές, ναυτικές και χερσαίες δυνάμεις

ΚΥΠΡΟΣ- ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Μεγάλη άσκηση των τουρκικών ένοπλων δυνάμεων- Αεροπορικές, ναυτικές και χερσαίες δυνάμεις

Άσκηση στα κατεχόμενα πραγματοποιούν οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις μαζί με τις δυνάμεις ασφαλείας του ψευδοκράτους από την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου, όπως ανακοίνωσε το τουρκικό Υπουργείο Άμυνας.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι στόχος της άσκησης είναι η αμοιβαία εκπαίδευση και συνεργασία μεταξύ των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων στα κατεχόμενα  και των ‘δυνάμεων ασφαλείας της ‘τδβκ’».

Στην άσκηση θα συμμετάσχουν αεροπορικές, ναυτικές και χερσαίες δυνάμεις της Τουρκίας.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν πριν τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη

Νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν πριν τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη

Άλλη μια συνάντηση, την τελευταία τους πριν την Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη, θα έχουν την Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν. Η συνάντηση, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών των δύο ηγετών και της συνέχισης της ουσιαστικής συζήτησης, ορίστηκε για τις 11:00 π.μ.

BEST OF TOTHEMAONLINE