Τουρκία: Δεν γίνεται συγκέντρωση στρατευμάτων στα σύνορα με την Ελλάδα

Τουρκία: Δεν γίνεται συγκέντρωση στρατευμάτων στα σύνορα με την Ελλάδα

Η μεταφορά των αρμάτων μάχης αποτελεί προγραμματισμένη δραστηριότητα της δεύτερης στρατιάς με έδρα τη Μαλάτεια και δεν πρόκειται για οποιαδήποτε μεταφορά στρατευμάτων στα σύνορα με την Ελλάδα, αναφέρει το τουρκικό πρακτορείο Anadolu, αναμεταδίδοντας πληροφορίες. 

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τουρκικά ΜΜΕ, ξεκίνησαν δύο αυτοκινητοπομπές με 40 άρματα μάχης από τα σύνορα της Συρίας, και συγκεκριμένα την Αλεξανδρέττα, με προορισμό τα σύνορα με την Ελλάδα στον Έβρο.

Οι δύο αυτοκινητοπομπές θα φτάσουν στην Αδριανούπολη με πλοία που θα ξεκινήσουν από το λιμάνι της Αλεξανδρέττας.

Πηγή: cnn.gr 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Όταν την περασμένη εβδομάδα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανακοίνωσε, ότι το Γραφείο της Επιτρόπου του Πολίτη, προχωρεί στη διοργάνωση ειδικής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στην οποία νέοι και νέες θα αναλάβουν συμβολικά τον ρόλο υπουργών και θα παρουσιάσουν τις δικές τους προτάσεις, η κυβέρνηση έστειλε ένα μήνυμα με σαφή πολιτικό συμβολισμό: οι νέοι πρέπει να έχουν φωνή εκεί όπου λαμβάνονται οι αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE