ΚΥΠΡΟΣ: Χειροπέδες σε τέσσερα πρόσωπα για την άφιξη μεταναστών

ΚΥΠΡΟΣ: Χειροπέδες σε τέσσερα πρόσωπα για την άφιξη μεταναστών

Χειροπέδες σε τέσσερα πρόσωπα πέρασε η Αστυνομία για την άφιξη των 51 μεταναστών στην περιοχή «Κάππαρη» στην επαρχία Αμμοχώστου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία πρόκειται για 31χρονο, 25χρονο, 21χρονο και 19χρονο, οι οποίοι φαίνεται να είναι οι οδηγοί της βάρκας που μετέφερε τους 51 μετανάστες.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις εξετάσεις.

Θυμίζουμε ότι γύρω στις 11:00 το πρωί του Σαββάτου 05/09,  πλοιάριο το οποίο μετέφερε 51 μετανάστες προσάραξε στη νεκρή ζώνη πλησίον της περιοχής «Κάππαρη» στην επαρχία Αμμοχώστου και από αυτό αποβιβάστηκαν 35 άντρες, 5 γυναίκες και 11 παιδιά. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Εντοπίζονται ενδεχόμενα ποινικά αδικήματα – Νίκος Αναστασιάδης και Ρίκκος Ερωτοκρίτου στα κατονομαζόμενα πρόσωπα - Πίνακας

«Κράτος Μαφία»: Εντοπίζονται ενδεχόμενα ποινικά αδικήματα – Νίκος Αναστασιάδης και Ρίκκος Ερωτοκρίτου στα κατονομαζόμενα πρόσωπα - Πίνακας

Η Ανακοίνωση της Ανεξάρτητης Αρχής κατά της Διαφθοράς περιορίστηκε σε πρόσωπα (φυσικά ή νομικά) στα οποία καταλογίζονται ενδεχόμενες πράξεις διαφθοράς, και πρόσωπα τα οποία ενδεχομένως να συνδέονται με άλλα αδικήματα που δεν συνδέονται με πράξεις διαφθοράς και δυνάμει του Άρθρου 9 (3), του Νόμου.

BEST OF TOTHEMAONLINE