ΚΥΠΡΟΣ: Χειροπέδες σε τέσσερα πρόσωπα για την άφιξη μεταναστών

ΚΥΠΡΟΣ: Χειροπέδες σε τέσσερα πρόσωπα για την άφιξη μεταναστών

Χειροπέδες σε τέσσερα πρόσωπα πέρασε η Αστυνομία για την άφιξη των 51 μεταναστών στην περιοχή «Κάππαρη» στην επαρχία Αμμοχώστου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία πρόκειται για 31χρονο, 25χρονο, 21χρονο και 19χρονο, οι οποίοι φαίνεται να είναι οι οδηγοί της βάρκας που μετέφερε τους 51 μετανάστες.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις εξετάσεις.

Θυμίζουμε ότι γύρω στις 11:00 το πρωί του Σαββάτου 05/09,  πλοιάριο το οποίο μετέφερε 51 μετανάστες προσάραξε στη νεκρή ζώνη πλησίον της περιοχής «Κάππαρη» στην επαρχία Αμμοχώστου και από αυτό αποβιβάστηκαν 35 άντρες, 5 γυναίκες και 11 παιδιά. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE