ΚΥΠΡΟΣ: Χειροπέδες σε τέσσερα πρόσωπα για την άφιξη μεταναστών

ΚΥΠΡΟΣ: Χειροπέδες σε τέσσερα πρόσωπα για την άφιξη μεταναστών

Χειροπέδες σε τέσσερα πρόσωπα πέρασε η Αστυνομία για την άφιξη των 51 μεταναστών στην περιοχή «Κάππαρη» στην επαρχία Αμμοχώστου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία πρόκειται για 31χρονο, 25χρονο, 21χρονο και 19χρονο, οι οποίοι φαίνεται να είναι οι οδηγοί της βάρκας που μετέφερε τους 51 μετανάστες.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις εξετάσεις.

Θυμίζουμε ότι γύρω στις 11:00 το πρωί του Σαββάτου 05/09,  πλοιάριο το οποίο μετέφερε 51 μετανάστες προσάραξε στη νεκρή ζώνη πλησίον της περιοχής «Κάππαρη» στην επαρχία Αμμοχώστου και από αυτό αποβιβάστηκαν 35 άντρες, 5 γυναίκες και 11 παιδιά. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Κρίσιμη η σημερινή συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου- Οι διαφορετικές τάσεις για τη διεξαγωγή εσωκομματικών εκλογών- Φωνές για περισσότερο χρόνο

ΔΗΣΥ: Κρίσιμη η σημερινή συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου- Οι διαφορετικές τάσεις για τη διεξαγωγή εσωκομματικών εκλογών- Φωνές για περισσότερο χρόνο

Σε μια συνεδρίαση με ιδιαίτερο πολιτικό βάρος, εισέρχεται σήμερα ο Δημοκρατικός Συναγερμός. Το Πολιτικό Γραφείο του κόμματος καλείται σήμερα στις 17:00, να συζητήσει και να αποφασίσει επί της εισήγησης του Εκτελεστικού Γραφείου για το χρονοδιάγραμμα της διαδικασίας ανάδειξης του υποψηφίου του ΔΗΣΥ, για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE