Επίθεση Τούρκων χάκερ στην ιστοσελίδα του υπουργείου Ενέργειας Ελλάδος - VIDEO

Επίθεση Τούρκων χάκερ στην ιστοσελίδα του υπουργείου Ενέργειας Ελλάδος - VIDEO

Επίθεση κατά της ιστοσελίδας του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας (ΥΠΕΚΑ) πραγματοποίησαν τα ξημερώματα της Κυριακής (6/9) χάκερ από την Τουρκία.

Η ομάδα Ayyildiz, που έχει αναλάβει την ευθύνη της κυβερνοεπίθεσης, κατά το παρελθόν έχει πραγματοποιήσει επιθέσεις και σε άλλες ελληνικές ιστοσελίδες.

Όπως έγινε γνωστό, οι Τούρκοι ανήρτησαν στο http://www.ypeka.gr/el-gr/ φωτογραφίες και ένα βίντεο στο οποίο ακούγεται ένα εθνικιστικό τραγούδι. Το τραγούδι είναι εμβληματικό των Γκρίζων Λύκων και ιδιαίτερα γνωστό στην Τουρκία.

Πηγή: Cnn.gr 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί 11 κρούσματα αφθώδους πυρετού στην επαρχία Λάρνακας, εκ των οποίων το ένα είναι σε μονάδα βοοειδών και τα υπόλοιπα 10 σε μονάδες αιγοπροβάτων, ανέφερε σε σημερινή της ενημέρωση προς τα ΜΜΕ η Ανώτερη Κτηνιατρική Λειτουργός, Σωτηρία Γεωργιάδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE