Σεισμική δόνηση 6,2-6,4 βαθμών στο κεντρικό τμήμα της Χιλής

Σεισμική δόνηση 6,2-6,4 βαθμών στο κεντρικό τμήμα της Χιλής

Ισχυρή σεισμική δόνηση 6,2 βαθμών σημειώθηκε σε περιοχή περίπου 50 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της πόλης Κοκίμπο στη Χιλή, ανακοίνωσε το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Ινστιτούτο (EMSC).

Σύμφωνα με το ινστιτούτο, το εστιακό βάθος της δόνησης ήταν 25 χιλιόμετρα. Από την πλευρά του, το αμερικανικό ινστιτούτο γεωλογικών μελετών (USGS) εκτίμησε ότι η ισχύς του σεισμού ήταν 6,4 βαθμών, ενώ προσδιόρισε πως σημειώθηκε 46 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Οβάγιε στις 04:16 (ώρα Κύπρου).
 
Δεν έχουν αναφερθεί θύματα ή υλικές ζημιές επί του παρόντος.

Aπό ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στραμμένα τα βλέμματα στην αυριανή συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν

Κυπριακό: Στραμμένα τα βλέμματα στην αυριανή συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρίσκεται η αυριανή συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, σε μια κρίσιμη συγκυρία για τις προσπάθειες επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE