Σεισμική δόνηση 6,2-6,4 βαθμών στο κεντρικό τμήμα της Χιλής

Σεισμική δόνηση 6,2-6,4 βαθμών στο κεντρικό τμήμα της Χιλής

Ισχυρή σεισμική δόνηση 6,2 βαθμών σημειώθηκε σε περιοχή περίπου 50 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της πόλης Κοκίμπο στη Χιλή, ανακοίνωσε το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Ινστιτούτο (EMSC).

Σύμφωνα με το ινστιτούτο, το εστιακό βάθος της δόνησης ήταν 25 χιλιόμετρα. Από την πλευρά του, το αμερικανικό ινστιτούτο γεωλογικών μελετών (USGS) εκτίμησε ότι η ισχύς του σεισμού ήταν 6,4 βαθμών, ενώ προσδιόρισε πως σημειώθηκε 46 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Οβάγιε στις 04:16 (ώρα Κύπρου).
 
Δεν έχουν αναφερθεί θύματα ή υλικές ζημιές επί του παρόντος.

Aπό ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Η μάχη για την Προεδρία της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό τεστ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τις διεργασίες να εντείνονται καθημερινά και τα κόμματα να επιχειρούν να διαμορφώσουν πλειοψηφίες που θα καθορίσουν όχι μόνο το αποτέλεσμα της 4ης Ιουνίου, αλλά και τη συνολική λειτουργία της νέας Βουλής τα επόμενα πέντε χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE