Σεισμική δόνηση 6,2-6,4 βαθμών στο κεντρικό τμήμα της Χιλής

Σεισμική δόνηση 6,2-6,4 βαθμών στο κεντρικό τμήμα της Χιλής

Ισχυρή σεισμική δόνηση 6,2 βαθμών σημειώθηκε σε περιοχή περίπου 50 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της πόλης Κοκίμπο στη Χιλή, ανακοίνωσε το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Ινστιτούτο (EMSC).

Σύμφωνα με το ινστιτούτο, το εστιακό βάθος της δόνησης ήταν 25 χιλιόμετρα. Από την πλευρά του, το αμερικανικό ινστιτούτο γεωλογικών μελετών (USGS) εκτίμησε ότι η ισχύς του σεισμού ήταν 6,4 βαθμών, ενώ προσδιόρισε πως σημειώθηκε 46 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Οβάγιε στις 04:16 (ώρα Κύπρου).
 
Δεν έχουν αναφερθεί θύματα ή υλικές ζημιές επί του παρόντος.

Aπό ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE