Σεισμική δόνηση 6,2-6,4 βαθμών στο κεντρικό τμήμα της Χιλής

Σεισμική δόνηση 6,2-6,4 βαθμών στο κεντρικό τμήμα της Χιλής

Ισχυρή σεισμική δόνηση 6,2 βαθμών σημειώθηκε σε περιοχή περίπου 50 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της πόλης Κοκίμπο στη Χιλή, ανακοίνωσε το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Ινστιτούτο (EMSC).

Σύμφωνα με το ινστιτούτο, το εστιακό βάθος της δόνησης ήταν 25 χιλιόμετρα. Από την πλευρά του, το αμερικανικό ινστιτούτο γεωλογικών μελετών (USGS) εκτίμησε ότι η ισχύς του σεισμού ήταν 6,4 βαθμών, ενώ προσδιόρισε πως σημειώθηκε 46 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Οβάγιε στις 04:16 (ώρα Κύπρου).
 
Δεν έχουν αναφερθεί θύματα ή υλικές ζημιές επί του παρόντος.

Aπό ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιβεβαίωση ΥΠΑΜ: Θα γίνουν κοινές ασκήσεις Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Τι αφορούν

Επιβεβαίωση ΥΠΑΜ: Θα γίνουν κοινές ασκήσεις Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Τι αφορούν

Θα γίνουν κοινές ασκήσεις μεταξύ Κύπρου, Ελλάδας και Ισραήλ στο πλαίσιο του προγραμματισμού των δραστηριοτήτων του ΓΕΕΦ για το 2026 με φίλες και συμμαχικές χώρες και διοργάνωση διμερών, τριμερών ή άλλων μορφών ασκήσεων, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Άμυνας, Βασίλης Πάλμας.

BEST OF TOTHEMAONLINE