Στο νοσοκομείο Αμμοχώστου μεταφέρθηκαν μετανάστες

Στο νοσοκομείο Αμμοχώστου μεταφέρθηκαν μετανάστες

Στο νοσοκομείο Αμμοχώστου μεταφέρθηκαν τις πρωινές ώρες της Κυριακής 06/09, έξι παιδιά και τρεις μητέρες, οι οποίοι παραλήφθηκαν από σκάφος με 30 μετανάστες που βρίσκεται ακινητοποιημένο ανοικτά της Αμμοχώστου λόγω μηχανικής βλάβης. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μετά από προβλήματα ιατρικής φύσεως που αντιμετώπισαν τα παιδιά λόγω της παραμονής τους στο σκάφος, παραλήφθηκαν και μεταφέρθηκαν από άκατο της Λιμενικής Αστυνομίας, σήμερα στο λιμανάκι του Golden Coast.
 
Από εκεί, ασθενοφόρο τους μετέφερε για εξέταση στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου. Αφού εξετάστηκαν και διαπιστώθηκε πως ήταν καλά στην υγεία τους, μεταφέρθηκαν πίσω στο πλοιάριο.
 
Το πλοιάριο παραμένει ακινητοποιημένο από χθες 10 ναυτικά μίλια μακριά από τη στεριά της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναγνωρίζεται η δουλειά της Κυπριακής Προεδρίας για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο

Αναγνωρίζεται η δουλειά της Κυπριακής Προεδρίας για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο

Στη συζήτηση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου την Παρασκευή για το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο καταγράφηκε «σαφής αναγνώριση» της δουλειάς που επιτέλεσε η Κυπριακή Προεδρία σε έναν από τους πιο δύσκολους και πολιτικά απαιτητικούς φακέλους της Ένωσης, σύμφωνα με πληροφορίες.

BEST OF TOTHEMAONLINE