Στο νοσοκομείο Αμμοχώστου μεταφέρθηκαν μετανάστες

Στο νοσοκομείο Αμμοχώστου μεταφέρθηκαν μετανάστες

Στο νοσοκομείο Αμμοχώστου μεταφέρθηκαν τις πρωινές ώρες της Κυριακής 06/09, έξι παιδιά και τρεις μητέρες, οι οποίοι παραλήφθηκαν από σκάφος με 30 μετανάστες που βρίσκεται ακινητοποιημένο ανοικτά της Αμμοχώστου λόγω μηχανικής βλάβης. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μετά από προβλήματα ιατρικής φύσεως που αντιμετώπισαν τα παιδιά λόγω της παραμονής τους στο σκάφος, παραλήφθηκαν και μεταφέρθηκαν από άκατο της Λιμενικής Αστυνομίας, σήμερα στο λιμανάκι του Golden Coast.
 
Από εκεί, ασθενοφόρο τους μετέφερε για εξέταση στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου. Αφού εξετάστηκαν και διαπιστώθηκε πως ήταν καλά στην υγεία τους, μεταφέρθηκαν πίσω στο πλοιάριο.
 
Το πλοιάριο παραμένει ακινητοποιημένο από χθες 10 ναυτικά μίλια μακριά από τη στεριά της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: «Η ενότητα δεν μετριέται σε υποψηφίους» - Η απόσυρση, οι αντιδράσεις και το μήνυμα για την ενότητα

ΔΗΣΥ: «Η ενότητα δεν μετριέται σε υποψηφίους» - Η απόσυρση, οι αντιδράσεις και το μήνυμα για την ενότητα

Τη θέση ότι η ενότητα στον Δημοκρατικό Συναγερμό δεν εξαρτάται από τον αριθμό των υποψηφίων, αλλά από τη συμπεριφορά και τον σεβασμό στις διαδικασίες, εξέφρασε η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Έλενα Κούσιου, σχολιάζοντας την απόφαση της Αννίτας Δημητρίου να αποσύρει το ενδιαφέρον της για το χρίσμα ενόψει των Προεδρικών Εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE