Στο νοσοκομείο Αμμοχώστου μεταφέρθηκαν μετανάστες

Στο νοσοκομείο Αμμοχώστου μεταφέρθηκαν μετανάστες

Στο νοσοκομείο Αμμοχώστου μεταφέρθηκαν τις πρωινές ώρες της Κυριακής 06/09, έξι παιδιά και τρεις μητέρες, οι οποίοι παραλήφθηκαν από σκάφος με 30 μετανάστες που βρίσκεται ακινητοποιημένο ανοικτά της Αμμοχώστου λόγω μηχανικής βλάβης. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μετά από προβλήματα ιατρικής φύσεως που αντιμετώπισαν τα παιδιά λόγω της παραμονής τους στο σκάφος, παραλήφθηκαν και μεταφέρθηκαν από άκατο της Λιμενικής Αστυνομίας, σήμερα στο λιμανάκι του Golden Coast.
 
Από εκεί, ασθενοφόρο τους μετέφερε για εξέταση στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου. Αφού εξετάστηκαν και διαπιστώθηκε πως ήταν καλά στην υγεία τους, μεταφέρθηκαν πίσω στο πλοιάριο.
 
Το πλοιάριο παραμένει ακινητοποιημένο από χθες 10 ναυτικά μίλια μακριά από τη στεριά της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα βήματα στο Κυπριακό μετά την ενημέρωση Ολγκίν στον Γκουτέρες - Στο επίκεντρο οι επαφές σε Κύπρο, Ελλάδα και Τουρκία

Νέα βήματα στο Κυπριακό μετά την ενημέρωση Ολγκίν στον Γκουτέρες - Στο επίκεντρο οι επαφές σε Κύπρο, Ελλάδα και Τουρκία

Για τα αποτελέσματα των επαφών της σε Λευκωσία, Αθήνα και Άγκυρα, ενημέρωσε τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, η προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE