ΠΑΦΟΣ: Υπό 8ήμερη κράτηση 25χρονος - Φέρεται να μαχαίρωσε τον συγκάτοικο του

ΠΑΦΟΣ: Υπό 8ήμερη κράτηση 25χρονος - Φέρεται να μαχαίρωσε τον συγκάτοικο του

Διάταγμα οκταήμερης κράτησης εξέδωσε την Κυριακή 06/09, το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου, εναντίον 25χρονου, που συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας φόνου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο  25χρονος συνελήφθη το Σάββατο 05/09, κατά τη διάρκεια επιχείρησης ελέγχων της Αστυνομίας, στη Λεμεσό, αφού εναντίον του εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με την υπόθεση απόπειρας φόνου.

Η υπόθεση διαπράχθηκε τον Απρίλιο του 2019, σε χωριό της επαρχίας Πάφου, με θύμα 22χρονο. Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία της υπόθεσης, ο 25χρονος φέρεται να επιτέθηκε και να τραυμάτισε με μαχαίρι τον 22χρονο συγκάτοικό του, μετά από λογομαχία που είχαν μεταξύ τους, στην οικία τους.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE