ΠΑΦΟΣ: Υπό 8ήμερη κράτηση 25χρονος - Φέρεται να μαχαίρωσε τον συγκάτοικο του

ΠΑΦΟΣ: Υπό 8ήμερη κράτηση 25χρονος - Φέρεται να μαχαίρωσε τον συγκάτοικο του

Διάταγμα οκταήμερης κράτησης εξέδωσε την Κυριακή 06/09, το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου, εναντίον 25χρονου, που συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας φόνου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο  25χρονος συνελήφθη το Σάββατο 05/09, κατά τη διάρκεια επιχείρησης ελέγχων της Αστυνομίας, στη Λεμεσό, αφού εναντίον του εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με την υπόθεση απόπειρας φόνου.

Η υπόθεση διαπράχθηκε τον Απρίλιο του 2019, σε χωριό της επαρχίας Πάφου, με θύμα 22χρονο. Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία της υπόθεσης, ο 25χρονος φέρεται να επιτέθηκε και να τραυμάτισε με μαχαίρι τον 22χρονο συγκάτοικό του, μετά από λογομαχία που είχαν μεταξύ τους, στην οικία τους.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η «λευκή σημαία» της Αννίτας και το μεγάλο στοίχημα του ΔΗΣΥ – Το παρασκήνιο πίσω από την απόσυρση και η επόμενη μέρα στην Πινδάρου

Η «λευκή σημαία» της Αννίτας και το μεγάλο στοίχημα του ΔΗΣΥ – Το παρασκήνιο πίσω από την απόσυρση και η επόμενη μέρα στην Πινδάρου

Η απόφαση της Αννίτας Δημητρίου να αποσύρει το ενδιαφέρον της από την κούρσα για το χρίσμα του Δημοκρατικού Συναγερμού, δεν ήταν μια εξέλιξη που προέκυψε μέσα σε λίγες ώρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE