Ένας νεκρός και επτά τραυματίες σε επιθέσεις με μαχαίρι στο Μπέρμιγχαμ

Ένας νεκρός και επτά τραυματίες σε επιθέσεις με μαχαίρι στο Μπέρμιγχαμ

Ένας νεκρός άνδρας, δύο σοβαρά τραυματισμένοι, ένας άνδρας και μία γυναίκα, καθώς και πέντε ελαφρύτερα τραυματισμένοι είναι ο απολογισμός μιας σειράς συνδεόμενων επιθέσεων με μαχαίρι που σημειώθηκαν μετά τα μεσάνυχτα στο κέντρο του Μπέρμιγχαμ.

Η τοπική αστυνομική διεύθυνση έκανε λόγο για φαινομενικά απρόκλητες επιθέσεις χωρίς ξεκάθαρο κίνητρο και με τυχαία επιλογή θυμάτων, καθώς όπως σημειώθηκε δεν υπάρχουν ενδείξεις περί τρομοκρατικών κινήτρων ή περί σύρραξης συμμοριών ή για επιθέσεις με ρατσιστικά κίνητρα.

Ένας άνδρας καταζητείται ως ύποπτος δράστης, αλλά δεν έχουν γίνει συλλήψεις. «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ξεκινήσαμε έρευνα για ανθρωποκτονία», ανακοίνωσε η αστυνομία.

Τόσο οι αστυνομικές αρχές, όσο και οι δημοτικές αρχές αλλά και ο Βρετανός Υπουργός Εξωτερικών Ντόμινικ Ράαμπ κάλεσαν τους κατοίκους του Μπέρμιγχαμ να είναι σε εγρήγορση.

Νύχτα βίας ήταν η χθεσινή και στο Λονδίνο, καθώς υπήρξαν πέντε τραυματίες, εκ των οποίων ο ένας σοβαρά, σε επίθεση με μαχαίρι στο Μπέξλιχιθ, στα νοτιοανατολικά της πρωτεύουσας.

Aπό ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE