ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Αναθεώρηση αυτοπεριορισμών λόγω κορωνοϊού

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Αναθεώρηση αυτοπεριορισμών λόγω κορωνοϊού

Το λεγόμενο υπουργείο υγείας στα κατεχόμενα ανέφερε την Κυριακή (06/09) ότι η επιδημιολογική ομάδα αναθεώρησε την απόφασή της σχετικά με επισκέψεις διάρκειας τριών ημερών.

Το Σάββατο (05/09), είχαν ανακοινώσει ότι για αυτά τα άτομα δεν επιβάλλεται αυτοπεριορισμός, αλλά σήμερα αποφάσισαν ότι αυτό το μέτρο ισχύει  μόνο για τα άτομα που πραγματοποιούν "επίσημες επισκέψεις" από και προς την Τουρκία για τρεις ημέρες.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

Πενήντα δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να τονίζει ότι ο τερματισμός της κατοχής, η απελευθέρωση και η επανένωση της πατρίδας παραμένουν ύψιστη εθνική προτεραιότητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE