ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Αναθεώρηση αυτοπεριορισμών λόγω κορωνοϊού

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Αναθεώρηση αυτοπεριορισμών λόγω κορωνοϊού

Το λεγόμενο υπουργείο υγείας στα κατεχόμενα ανέφερε την Κυριακή (06/09) ότι η επιδημιολογική ομάδα αναθεώρησε την απόφασή της σχετικά με επισκέψεις διάρκειας τριών ημερών.

Το Σάββατο (05/09), είχαν ανακοινώσει ότι για αυτά τα άτομα δεν επιβάλλεται αυτοπεριορισμός, αλλά σήμερα αποφάσισαν ότι αυτό το μέτρο ισχύει  μόνο για τα άτομα που πραγματοποιούν "επίσημες επισκέψεις" από και προς την Τουρκία για τρεις ημέρες.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.