ΚΥΠΡΟΣ: Προβληματισμός για τις συνεχόμενες ροές μεταναστών - Έκτακτη σύσκεψη στο Υπ. Εσωτερικών

ΚΥΠΡΟΣ: Προβληματισμός για τις συνεχόμενες ροές μεταναστών - Έκτακτη σύσκεψη στο Υπ. Εσωτερικών

Προβληματισμό προκαλούν στις αρμόδεις Αρχές της Δημοκρατίας, οι συνεχόμενες ροές μεταναστών που φτάνουν στο νησί τις τελευταίες μέρες.

Γι' αυτό τον λόγο, την Δευτέρα (07/09) το απόγευμα, αναμένεται να πραγματοποιηθεί έκτακτη σύσκεψη στο Υπουργείο Εσωτερικών μεταξύ των αρμόδιων Υπουργείων και Αρχών, έτσι ώστε να συζητηθεί το συγκεκριμένο θέμα. Πάντως, ο υπουργός Εσωτερικών, Νίκος Νουρής, εξέφρασε την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης για οριστική αντιμετώπιση του μεταναστευτικού προβλήματος.

Θυμίζουμε ότι το περασμένο Σάββατο (05/09), η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη τεσσάρων προσώπων σχετικά με την άφιξη 51 μεταναστών στο Παραλίμνι, ενώ την Κυριακή (06/09), επαναπατρίστηκαν 33 μετανάστες από τον Λίβανο, οι οποιοί έιχαν φτάσει στην Κύπρο και πάλι το Σάββατο (05/09).

Εξάλλου, το βράδυ της Κυριακής (06/09), εντοπίστηκε νέο πλοιάριο με 22 μετανάστες, ανοικτά του Ζυγίου, με την Λιμενική να βρίσκεται επί ποδός για αντιμετώπιση της κατάστασης.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE