Η καθαρότητα και η διαφάνεια του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος…

Η καθαρότητα και η διαφάνεια του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος…

Ο πρόεδρος της ΕΔΕΚ Μαρίνος Σιζόπουλος εξήγησε πως το κόμμα του αποφάσισε να διαβιβάσει στην Αστυνομία τα έγγραφα που είχε στην κατοχή του για τις πολιτογραφήσεις, προκειμένου να εξυπηρετηθεί ένας ανώτερος σκοπός.

Ανέφερε, συγκεκριμένα, πως ο λόγος που προχώρησε σε αυτή την κίνηση ήταν για να αποδειχτεί περίτρανα και πέραν πάσης αμφιβολίας η καθαρότητα και η διαφάνεια του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος.

Επικροτούμε, αλλά και προβληματιζόμαστε. Στην υπόθεση του Δημήτρη Παπαδάκη γιατί η ΕΔΕΚ παρέλειψε να αποδείξει περίτρανα και πέραν πάσης αμφιβολίας την καθαρότητα και τη διαφάνεια του Σοσιαλδημοκρατικού κόμματος;

Θυμίζουμε πως ο κ. Σιζόπουλος κατάγγελλε δημοσίως τον ευρωβουλευτή του κόμματος Δημήτρη Παπαδάκη για αξιόποινες πράξεις, στο πλαίσιο της προσπάθειας διαγραφής του τελευταίου από τα μητρώα του κόμματος. Όταν η Αστυνομία (αλλά και ο Ευρωοβουλευτής) κάλεσε τον Σιζόπουλο να τεκμηριώσει τους ισχυρισμούς του παραδίδοντας στο αστυνομικό σώμα τα έγγραφα που «έκαιγαν» τον Παπαδάκη, ο πρόεδρος της ΕΔΕΚ μας είπε πως αυτά είχαν καταστραφεί… Δυστυχώς σε εκείνη την περίπτωση δεν… «αποδείχθηκε περίτρανα και πέραν πάσης αμφιβολίας η καθαρότητα και η διαφάνεια του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος».

ΜακΦαν

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Μπλόκο στις διαπραγματεύσεις βάζει η τ/κ πλευρά – Μόνο με αποδοχή «κυριαρχικής ισότητας» - Για μια εβδομάδα στην Κύπρο, η Ολγκίν

Κυπριακό: Μπλόκο στις διαπραγματεύσεις βάζει η τ/κ πλευρά – Μόνο με αποδοχή «κυριαρχικής ισότητας» - Για μια εβδομάδα στην Κύπρο, η Ολγκίν

Όλο και «χαλάει η ατμόσφαιρα» αλλά και οι προσδοκίες που εκφράζονται κατά διαστήματα από την πλευρά της Λευκωσίας, για τα επόμενα βήματα στο κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE