Αγγλία: Αναφορές για πυροβολισμό μαθητή

Αγγλία: Αναφορές για πυροβολισμό μαθητή

«Σοβαρό περιστατικό» έχει κηρύξει η αστυνομία στην κομητεία του Σάφολκ στη νότια Αγγλία μετά από περιστατικό πυροβολισμού στο οποίο εμπλέκεται ένας μαθητής λυκείου που βρισκόταν καθ’ οδόν προς το σχολείο του.

Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας 07/09, κοντά στο λύκειο Kesgrave της ομώνυμης πόλης, κοντά στο Ιπσουϊτς.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο μαθητής είναι το θύμα των πυρών, χωρίς να υπάρχει ακόμα πληροφόρηση για την κατάσταση της υγείας του.

Το περιστατικό έχει επιβεβαιώσει η διεύθυνση του σχολείου που έχει ενημερώσει τους γονείς ότι οι μαθητές θα μείνουν κανονικά στις τάξεις τους μέχρι την ολοκλήρωση των μαθημάτων της ημέρας, διαβεβαιώνοντας ότι είναι ασφαλείς και ότι υπάρχει συνεχής επικοινωνία και συνεννόηση με την αστυνομία.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Με στόχο τον καλύτερο συντονισμό ενόψει της επίσκεψης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συγκαλέσει σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας. Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, ο Πρόεδρος θα ενημερώσει τις πολιτικές δυνάμεις για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες.