Έντονη αντίδραση Τριανταφυλλίδη για το διορισμό της Επιτροπής: 'Θα ελέγξουν τις αποφάσεις εκείνου που τους διόρισε;'

Έντονη αντίδραση Τριανταφυλλίδη για το διορισμό της Επιτροπής: 'Θα ελέγξουν τις αποφάσεις εκείνου που τους διόρισε;'

Τιτίβισμα του γνωστού νομικού Κρις Τριανταφυλλίδη μετά το διορισμό της τετραμελούς Επιτροπής που θα είναι υπεύθυνη για τη διερεύνηση των κατ’εξαίρεση πολιτογραφήσεων κσι μέσω του οποίου εκφράζει την έντονη αντίθεση του είχαμε πριν από λίγο.

Επί της ουσίας ο κύριος Τριανταφυλλίδης διερωτάται πως γίνεται η ερευνητική επιτροπή να έχει καθήκον να διερευνήσει τη χρονική περίοδο που Γενικός και Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας ήταν υπουργοί, τονίζοντας πως θα ελέγξουν και τις αποφάσεις -επί της ουσίας- του ατόμου που τους διόρισε προσθέτοντας πως κάτι τέτοιο είναι ‘νομικά ανεπίτρεπτο’.
 
Δείτε αυτούσια την ανάρτηση του Κρις Τριανταφυλλίδη:
 
«Διοριστηκε η Ερευνητική Επιτροπή από τον Γεν.Εισσγγελεα Ξεκινά αρνητικά Περιλαμβάνει στη χρονική περίοδο που θα ερευνήσει και εκείνη που ο Γεν.Εισαγγελεας και ο Βοηθός Γεν.Εισαγγελεας ήσαν Υπουργοί Άρα: Θα ελεξουν και τις αποφάσεις εκείνου που τους διόρισε. Νομικά ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ.»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης για Ερχιουρμάν: «Θετικό βήμα η ρητορική υπέρ επανέναρξης των διαπραγματεύσεων»

Λετυμπιώτης για Ερχιουρμάν: «Θετικό βήμα η ρητορική υπέρ επανέναρξης των διαπραγματεύσεων»

Την πρόθεση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη να συναντηθεί το συντομότερο δυνατόν με τον νέο Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, επιβεβαίωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μιλώντας στην κρατική τηλεόραση.

BEST OF TOTHEMAONLINE