Έντονη αντίδραση Τριανταφυλλίδη για το διορισμό της Επιτροπής: 'Θα ελέγξουν τις αποφάσεις εκείνου που τους διόρισε;'

Έντονη αντίδραση Τριανταφυλλίδη για το διορισμό της Επιτροπής: 'Θα ελέγξουν τις αποφάσεις εκείνου που τους διόρισε;'

Τιτίβισμα του γνωστού νομικού Κρις Τριανταφυλλίδη μετά το διορισμό της τετραμελούς Επιτροπής που θα είναι υπεύθυνη για τη διερεύνηση των κατ’εξαίρεση πολιτογραφήσεων κσι μέσω του οποίου εκφράζει την έντονη αντίθεση του είχαμε πριν από λίγο.

Επί της ουσίας ο κύριος Τριανταφυλλίδης διερωτάται πως γίνεται η ερευνητική επιτροπή να έχει καθήκον να διερευνήσει τη χρονική περίοδο που Γενικός και Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας ήταν υπουργοί, τονίζοντας πως θα ελέγξουν και τις αποφάσεις -επί της ουσίας- του ατόμου που τους διόρισε προσθέτοντας πως κάτι τέτοιο είναι ‘νομικά ανεπίτρεπτο’.
 
Δείτε αυτούσια την ανάρτηση του Κρις Τριανταφυλλίδη:
 
«Διοριστηκε η Ερευνητική Επιτροπή από τον Γεν.Εισσγγελεα Ξεκινά αρνητικά Περιλαμβάνει στη χρονική περίοδο που θα ερευνήσει και εκείνη που ο Γεν.Εισαγγελεας και ο Βοηθός Γεν.Εισαγγελεας ήσαν Υπουργοί Άρα: Θα ελεξουν και τις αποφάσεις εκείνου που τους διόρισε. Νομικά ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ.»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η εβδομάδα που συγκλόνισε την Κύπρο - Τραγωδία, πολύκροτες δίκες και διπλωματικές εξελίξεις

Η εβδομάδα που συγκλόνισε την Κύπρο - Τραγωδία, πολύκροτες δίκες και διπλωματικές εξελίξεις

Η εβδομάδα που ολοκληρώνεται άφησε έντονο το αποτύπωμά της στην κυπριακή επικαιρότητα, με υποθέσεις που προκάλεσαν συγκίνηση, πολιτικές εξελίξεις που επαναφέρουν το Κυπριακό στο προσκήνιο και σημαντικές δικαστικές αποφάσεις που αναμένεται να απασχολήσουν για μεγάλο διάστημα τη δημόσια συζήτηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE