ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες στο «ζευγάρι» που φέρεται να «ρήμαξε» την πόλη – Από τσιγάρα και αναψυκτικά μέχρι αυτοκίνητο

ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες στο «ζευγάρι» που φέρεται να «ρήμαξε» την πόλη – Από τσιγάρα και αναψυκτικά μέχρι αυτοκίνητο

Συνολικά έξι υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών, διερευνά η Αστυνομία στην επαρχία Πάφου, εναντίον δύο προσώπων, που συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Πρόκειται για υποθέσεις διάρρηξης γραφείων, δύο υπεραγορών, ενός αρτοποιείου, ενός περιπτέρου και ενός εστιατορίου, που διαπράχθηκαν το βράδυ που πέρασε, στις περιοχές Κισσόνεργας και Λέμπας, στην Πάφο.

Από το γραφείο κλάπηκε ένα αυτοκίνητο. Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε στη συνέχεια και παραλήφθηκε από μέλη της Αστυνομίας.

Από το εστιατόριο κλάπηκε ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, η συρταριέρα της ταμειακής μηχανής και αναψυκτικά, από τις δύο υπεραγορές κλάπηκε αριθμός πακέτων τσιγάρων και καπνού και η συρταριέρα ταμειακής μηχανής της μίας υπεραγοράς, που περιείχε κέρματα και από το αρτοποιείο κλάπηκαν δύο πλαστικά κουτιά εισφορών με κέρματα. Από το περίπτερο δεν κλάπηκε οτιδήποτε, αφού οι φερόμενοι δράστες εγκατέλειψαν τη σκηνή όταν ήχησε το σύστημα συναγερμού.

Κατά τη διάρκεια των εξετάσεων από μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Πέγειας, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον 35χρονου και 30χρονης, για τη διάπραξη των έξι διαρρήξεων και κλοπών. Αυτοί συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση για σκοπούς εξετάσεων.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πέγειας διερευνά.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE