Πέντε νέοι θάνατοι και 156 κρούσματα από κορωνοϊό στην Ελλάδα το τελευταίο 24ωρο

Πέντε νέοι θάνατοι και 156 κρούσματα από κορωνοϊό στην Ελλάδα το τελευταίο 24ωρο

Την ταυτοποίηση 156 νέων κρουσμάτων κορωνοϊού στην Ελλάδα, εκ των οποίων τα 13 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας, ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας, κατά την ενημέρωση της Δευτέρας 7/9.


Κατά το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν και πέντε νέοι θάνατοι, με το σύνολο των θανόντων στη χώρα από την αρχή της επιδημίας να ανέρχεται σε 289.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 11.663, εκ των οποίων το 55.8% άνδρες. Εκ του συνόλου των κρουσμάτων, τα 2.258 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και τα 5.065 συνδέονται με ήδη γνωστό κρούσμα.

Σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, νοσηλεύονται 42 πολίτες, με διάμεση ηλικία αυτών τα 69 έτη. Από τις ΜΕΘ έχουν εξέλθει 160 ασθενείς

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανακοινώνει ετήσιο προγραμματισμό τον Φεβρουάριο - Αποτίμηση πορείας διακυβέρνησης τον Μάρτιο

ΠτΔ: Ανακοινώνει ετήσιο προγραμματισμό τον Φεβρουάριο - Αποτίμηση πορείας διακυβέρνησης τον Μάρτιο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα προβεί σε συνολική αποτίμηση της πορείας διακυβέρνησης τον Μάρτιο, με τη συμπλήρωση τριών ετών διακυβέρνησης, ενώ στις 5 Φεβρουαρίου θα ανακοινώσει τον ετήσιο προγραμματισμό για το τέταρτο έτος διακυβέρνησης, είπε σήμερα η Υφυπουργός παρά τω Προέδρω κα Ειρήνη Πική.

BEST OF TOTHEMAONLINE