Πέντε νέοι θάνατοι και 156 κρούσματα από κορωνοϊό στην Ελλάδα το τελευταίο 24ωρο

Πέντε νέοι θάνατοι και 156 κρούσματα από κορωνοϊό στην Ελλάδα το τελευταίο 24ωρο

Την ταυτοποίηση 156 νέων κρουσμάτων κορωνοϊού στην Ελλάδα, εκ των οποίων τα 13 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας, ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας, κατά την ενημέρωση της Δευτέρας 7/9.


Κατά το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν και πέντε νέοι θάνατοι, με το σύνολο των θανόντων στη χώρα από την αρχή της επιδημίας να ανέρχεται σε 289.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 11.663, εκ των οποίων το 55.8% άνδρες. Εκ του συνόλου των κρουσμάτων, τα 2.258 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και τα 5.065 συνδέονται με ήδη γνωστό κρούσμα.

Σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, νοσηλεύονται 42 πολίτες, με διάμεση ηλικία αυτών τα 69 έτη. Από τις ΜΕΘ έχουν εξέλθει 160 ασθενείς

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές εκλογές σε συνθήκες πολιτικής ρευστότητας: Το θρίλερ του ενδιάμεσου χώρου, η φθορά ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ και η επόμενη μέρα που προμηνύεται απρόβλεπτη

Βουλευτικές εκλογές σε συνθήκες πολιτικής ρευστότητας: Το θρίλερ του ενδιάμεσου χώρου, η φθορά ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ και η επόμενη μέρα που προμηνύεται απρόβλεπτη

Οι επερχόμενες βουλευτικές Τον Μάιο, δεν θυμίζουν σε τίποτα τις αναμετρήσεις του παρελθόντος. Δεν πρόκειται απλώς για μια διαδικασία ανανέωσης της λαϊκής εντολής, αλλά για μια κρίσιμη καμπή, που ενδέχεται να επανακαθορίσει τους συσχετισμούς δυνάμεων και να αναδιαμορφώσει τον κομματικό χάρτη. Το πολιτικό σύστημα, δείχνει να εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης ρευστότητας, όπου οι βεβαιότητες καταρρέουν και οι ισορροπίες μετακινούνται.

BEST OF TOTHEMAONLINE