Κλιμάκιο στον Λίβανο στέλνει η Λευκωσία για το Μεταναστευτικό

Κλιμάκιο στον Λίβανο στέλνει η Λευκωσία για το Μεταναστευτικό

Η Κυβέρνηση της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε απόλυτη συνεργασία με τη Βηρυτό, στέλνει υπηρεσιακό κλιμάκιο εντός 48 ωρών για διαβούλευση με τις αρχές του Λιβάνου για πιο αποτελεσματική αντιμετώπιση του Μεταναστευτικού.

Η ανακοίνωση έγινε από τον Υπουργό Εσωτερικών, Νίκο Νουρή, ύστερα από έκτακτη σύσκεψη στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, στην οποία έλαβαν μέρος οι Υπουργοί Εσωτερικών, Δικαιοσύνης, Άμυνας και Εξωτερικών, ο Αρχηγός ΓΕΕΦ και ο Αρχηγός Αστυνομίας και άλλες εμπλεκόμενες υπηρεσίες.

Επίσης ο Υπουργός ανακοίνωσε ότι από το βράδυ της Δευτέρας 7/9 κιόλας η Λευκωσία αναλαμβάνει πρωτοβουλία για σωστή ενημέρωση της ΕΕ για τις αυξανόμενες αφίξεις μεταναστών στην Κύπρο.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

30 χρόνια αναμονής – Η υπόσχεση του Προεδρου Χριστοδουλίδη για τους δολοφόνους Ισαάκ και Σολωμού

30 χρόνια αναμονής – Η υπόσχεση του Προεδρου Χριστοδουλίδη για τους δολοφόνους Ισαάκ και Σολωμού

Νέα δέσμευση για την εντατικοποίηση των προσπαθειών με στόχο την εκτέλεση των ενταλμάτων σύλληψης που αφορούν τους καταζητούμενους για τις δολοφονίες του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού έδωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE