Κλιμάκιο στον Λίβανο στέλνει η Λευκωσία για το Μεταναστευτικό

Κλιμάκιο στον Λίβανο στέλνει η Λευκωσία για το Μεταναστευτικό

Η Κυβέρνηση της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε απόλυτη συνεργασία με τη Βηρυτό, στέλνει υπηρεσιακό κλιμάκιο εντός 48 ωρών για διαβούλευση με τις αρχές του Λιβάνου για πιο αποτελεσματική αντιμετώπιση του Μεταναστευτικού.

Η ανακοίνωση έγινε από τον Υπουργό Εσωτερικών, Νίκο Νουρή, ύστερα από έκτακτη σύσκεψη στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, στην οποία έλαβαν μέρος οι Υπουργοί Εσωτερικών, Δικαιοσύνης, Άμυνας και Εξωτερικών, ο Αρχηγός ΓΕΕΦ και ο Αρχηγός Αστυνομίας και άλλες εμπλεκόμενες υπηρεσίες.

Επίσης ο Υπουργός ανακοίνωσε ότι από το βράδυ της Δευτέρας 7/9 κιόλας η Λευκωσία αναλαμβάνει πρωτοβουλία για σωστή ενημέρωση της ΕΕ για τις αυξανόμενες αφίξεις μεταναστών στην Κύπρο.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

Το πολιτικό ημερολόγιο μπορεί να γράφει ακόμη 2026, όμως στην Πινδάρου αρκετοί σκέφτονται ήδη το 2028. Και όσο περνά ο χρόνος, τόσο πιο καθαρό γίνεται ότι η μάχη για το Προεδρικό χρίσμα του Δημοκρατικού Συναγερμού δεν θα είναι μια απλή εσωκομματική διαδικασία, αλλά μια αναμέτρηση που θα επηρεάσει συνολικά την πορεία της παράταξης τα επόμενα χρόνια.