Πέντε νέοι θάνατοι και 156 κρούσματα από κορωνοϊό στην Ελλάδα το τελευταίο 24ωρο

Πέντε νέοι θάνατοι και 156 κρούσματα από κορωνοϊό στην Ελλάδα το τελευταίο 24ωρο

Την ταυτοποίηση 156 νέων κρουσμάτων κορωνοϊού στην Ελλάδα, εκ των οποίων τα 13 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας, ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας, κατά την ενημέρωση της Δευτέρας 7/9.


Κατά το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν και πέντε νέοι θάνατοι, με το σύνολο των θανόντων στη χώρα από την αρχή της επιδημίας να ανέρχεται σε 289.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 11.663, εκ των οποίων το 55.8% άνδρες. Εκ του συνόλου των κρουσμάτων, τα 2.258 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και τα 5.065 συνδέονται με ήδη γνωστό κρούσμα.

Σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, νοσηλεύονται 42 πολίτες, με διάμεση ηλικία αυτών τα 69 έτη. Από τις ΜΕΘ έχουν εξέλθει 160 ασθενείς

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συγκαλεί το Εθνικό Συμβούλιο - Επαφές στην Αθήνα πριν την επίσκεψη Γκουτέρες

ΠτΔ: Συγκαλεί το Εθνικό Συμβούλιο - Επαφές στην Αθήνα πριν την επίσκεψη Γκουτέρες

Συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου θα πραγματοποιηθεί στις 10.00 την Παρασκευή υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, για ενημέρωση των πολιτικών αρχηγών και συζήτηση ενόψει της επίσκεψης στην Κύπρο του Γενικού Γραμματέα των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE