ΚΥΠΡΟΣ-ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Φρικτό θανατηφόρο εργατικό – Έπεσε στον τροχό φορτηγού και πέθανε

ΚΥΠΡΟΣ-ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Φρικτό θανατηφόρο εργατικό – Έπεσε στον τροχό φορτηγού και πέθανε

Με «αίμα» βάφτηκε η κατασκευή του Νοσοκομείου για την πανδημία του κορωνοϊού στην κατεχόμενη Λευκωσία.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον τ/κ τύπο γύρω στις 16:45 εργάτης έχασε τη ζωή του όταν απώλεσε την ισορροπία του και έπεσε πίσω από τον αριστερά μπροστά τροχό φορτηγού με αποτέλεσμα να βρει φρικτό θάνατο.

Όπως μεταδίδεται πρόκειται για τον 60χρονο Şerif Sami 60 ετών, ο ο οποίος προσπαθούσε να υποδείξει στον οδηγό του φορτηγού Zafer Ünal 44 ετών που έπρεπε να αφήσει το φορτίο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σε αχαρτογράφητα νερά η νέα εσωκομματική κρίση - Αβέρωφ και Αννίτα απέναντι στην κάλπη του 2028

ΔΗΣΥ: Σε αχαρτογράφητα νερά η νέα εσωκομματική κρίση - Αβέρωφ και Αννίτα απέναντι στην κάλπη του 2028

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός, βρίσκεται ξανά μπροστά σε μια κρίσιμη εσωκομματική δοκιμασία, αυτή τη φορά με φόντο τις Προεδρικές Εκλογές του 2028. Η εξαγγελία της υποψηφιότητας του Αβέρωφ Νεοφύτου και μόλις μία ημέρα αργότερα, η απόφαση της Αννίτας Δημητρίου να διεκδικήσει το χρίσμα του κόμματος, διαμορφώνουν ένα νέο σκηνικό στον ΔΗΣΥ, πριν ακόμη ανοίξει επισήμως η διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE