ΚΥΠΡΟΣ-ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Φρικτό θανατηφόρο εργατικό – Έπεσε στον τροχό φορτηγού και πέθανε

ΚΥΠΡΟΣ-ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Φρικτό θανατηφόρο εργατικό – Έπεσε στον τροχό φορτηγού και πέθανε

Με «αίμα» βάφτηκε η κατασκευή του Νοσοκομείου για την πανδημία του κορωνοϊού στην κατεχόμενη Λευκωσία.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον τ/κ τύπο γύρω στις 16:45 εργάτης έχασε τη ζωή του όταν απώλεσε την ισορροπία του και έπεσε πίσω από τον αριστερά μπροστά τροχό φορτηγού με αποτέλεσμα να βρει φρικτό θάνατο.

Όπως μεταδίδεται πρόκειται για τον 60χρονο Şerif Sami 60 ετών, ο ο οποίος προσπαθούσε να υποδείξει στον οδηγό του φορτηγού Zafer Ünal 44 ετών που έπρεπε να αφήσει το φορτίο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για «Κράτος Μαφία»: Η Κυβέρνηση είναι απόλυτα δεσμευμένη στη διαφάνεια και στη λογοδοσία

ΠτΔ για «Κράτος Μαφία»: Η Κυβέρνηση είναι απόλυτα δεσμευμένη στη διαφάνεια και στη λογοδοσία

Στη βάση των ανακοινώσεων της Νομικής Υπηρεσίας, η Κυβέρνηση θα πράξει ό,τι χρειάζεται, πάντα στη βάση του Συντάγματος, για πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναφερόμενος στο θέμα του πορίσματος της Ανεξάρτητης Αρχής Κατά της Διαφθοράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE