Στο Προεδρικό ο Λαβρόφ - Θα παρασημοφορηθεί απο τον Πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη

Στο Προεδρικό ο Λαβρόφ - Θα παρασημοφορηθεί απο τον Πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη

Εφθασε πριν από λίγο (09:00) στο Προεδρικό Μέγαρο ο Υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο.

Τον κ. Λαβρόφ και τη συνοδεία του υποδέχθηκε στα σκαλιά του Προεδρικού ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Χριστοδουλίδης. Και οι δύο Υπουργοί έφεραν, σύμφωνα με τα πρωτόκολλα λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, μάσκα.

Ακολούθως, οι δύο Υπουργοί Εξωτερικών εισήλθαν στο Προεδρικό, όπου ο κ. Λαβρόφ θα έχει κατ΄ ιδίαν συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη. Στη συνέχεια θα γίνει η τελετή παρασημοφόρησης του κ. Λαβρόφ με τον Μεγαλόσταυρο του Τάγματος Μακαρίου Γ από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα Λετυμπιώτη σε Άγκυρα: «Ξεχάστε τα δύο κράτη» – Πότε ανάβει πράσινο για την κρίσιμη διάσκεψη

Μήνυμα Λετυμπιώτη σε Άγκυρα: «Ξεχάστε τα δύο κράτη» – Πότε ανάβει πράσινο για την κρίσιμη διάσκεψη

Στην τελική ευθεία για τη σύγκληση μιας άτυπης πολυμερούς διάσκεψης φαίνεται πως εισέρχεται το Κυπριακό, με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, να προσδιορίζει χρονικά το ορόσημο των εξελίξεων.