Στο Προεδρικό ο Λαβρόφ - Θα παρασημοφορηθεί απο τον Πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη

Στο Προεδρικό ο Λαβρόφ - Θα παρασημοφορηθεί απο τον Πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη

Εφθασε πριν από λίγο (09:00) στο Προεδρικό Μέγαρο ο Υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο.

Τον κ. Λαβρόφ και τη συνοδεία του υποδέχθηκε στα σκαλιά του Προεδρικού ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Χριστοδουλίδης. Και οι δύο Υπουργοί έφεραν, σύμφωνα με τα πρωτόκολλα λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, μάσκα.

Ακολούθως, οι δύο Υπουργοί Εξωτερικών εισήλθαν στο Προεδρικό, όπου ο κ. Λαβρόφ θα έχει κατ΄ ιδίαν συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη. Στη συνέχεια θα γίνει η τελετή παρασημοφόρησης του κ. Λαβρόφ με τον Μεγαλόσταυρο του Τάγματος Μακαρίου Γ από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Επί της ουσίας του Κυπριακού θα είναι οι επαφές της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, όπου φτάνει σε 8 ημέρες. Προς το παρόν είναι γνωστό ότι η Μαρία Άγκελα Ολγκίν θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν χωρίς να είναι μέχρι στιγμής γνωστό κατά πόσο θα υπάρξει τριμερής συνάντηση, όπως στο τελευταίο της ταξίδι.