Στο Προεδρικό ο Λαβρόφ - Θα παρασημοφορηθεί απο τον Πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη

Στο Προεδρικό ο Λαβρόφ - Θα παρασημοφορηθεί απο τον Πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη

Εφθασε πριν από λίγο (09:00) στο Προεδρικό Μέγαρο ο Υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο.

Τον κ. Λαβρόφ και τη συνοδεία του υποδέχθηκε στα σκαλιά του Προεδρικού ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Χριστοδουλίδης. Και οι δύο Υπουργοί έφεραν, σύμφωνα με τα πρωτόκολλα λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, μάσκα.

Ακολούθως, οι δύο Υπουργοί Εξωτερικών εισήλθαν στο Προεδρικό, όπου ο κ. Λαβρόφ θα έχει κατ΄ ιδίαν συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη. Στη συνέχεια θα γίνει η τελετή παρασημοφόρησης του κ. Λαβρόφ με τον Μεγαλόσταυρο του Τάγματος Μακαρίου Γ από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

TRAILER: Αποκλειστική συνέντευξη: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στο ThemaOnline– Μιλά για όλα, μέσα από το αυτοκίνητό του

TRAILER: Αποκλειστική συνέντευξη: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στο ThemaOnline– Μιλά για όλα, μέσα από το αυτοκίνητό του

Για πρώτη φορά, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ανοίγει την καρδιά του στον Τάσο Θεοδώρου, μέσα από μια εντελώς διαφορετική συνέντευξη.

BEST OF TOTHEMAONLINE