ΠΑΦΟΣ: Υπό μονήμερη κράτηση 30χρονη για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών

ΠΑΦΟΣ: Υπό μονήμερη κράτηση 30χρονη για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών

Διάταγμα κράτησης μίας ημέρας εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 30χρονης για συνολικά έξι υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών, που διερευνά η Αστυνομία στην επαρχία Πάφου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για υποθέσεις διάρρηξης γραφείων, δύο υπεραγορών, ενός αρτοποιείου, ενός περιπτέρου και ενός εστιατορίου, που διαπράχθηκαν το βράδυ της Κυριακής στις περιοχές Κισσόνεργας και Λέμπας.

Από το γραφείο κλάπηκε ένα αυτοκίνητο. Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε στη συνέχεια και παραλήφθηκε από μέλη της Αστυνομίας.

Από το εστιατόριο κλάπηκε ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής και από τις υπεραγορές και το αρτοποιείο, μεταξύ άλλων, κουτιά εισφορών . Από το περίπτερο δεν κλάπηκε οτιδήποτε, αφού οι φερόμενοι δράστες εγκατέλειψαν τη σκηνή όταν ήχησε το σύστημα συναγερμού.

Κατά τη διάρκεια των εξετάσεων από μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Πέγειας, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον 35χρονου και 30χρονης, για τη διάπραξη των έξι διαρρήξεων και κλοπών. Η 30χρονη παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, ενώ ο 35χρονος δεν προσήχθη στο Δικαστήριο λόγω προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει και κλήθηκε να εξεταστεί από ιατρό. 

Τα κλαπέντα δεν είναι μεγάλης αξίας ωστόσο οι δράστες προκάλεσαν ζημιές στα υποστατικά ύψους 1.500 με 2.000 στο καθένα 

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου με τον αστυνομικό σταθμό Πέγειας.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.