Τριμερής στρατιωτική συνεργασία Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ

Τριμερής στρατιωτική συνεργασία Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ

Το πρόγραμμα τριμερούς στρατιωτικής συνεργασίας Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ για το 2021, υπέγραψαν σήμερα, Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής `Άμυνας (ΓΕΕΘΑ), Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, και οι επικεφαλής των στρατιωτικών αντιπροσωπειών της Κύπρου και του Ισραήλ.


Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το ΓΕΕΘΑ, η υπογραφή του συγκεκριμένου προγράμματος σηματοδοτεί την περαιτέρω αναβάθμιση της στρατιωτικής συνεργασίας των Ενόπλων Δυνάμεων των τριών χωρών, με τη διεξαγωγή κοινών ασκήσεων και επιχειρησιακών δραστηριοτήτων.

Όπως αναφέρει η ίδια ανακοίνωση, της υπογραφής της τριμερούς στρατιωτικής συνεργασίας προηγήθηκε συνάντηση των αντιπροσωπειών Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ, στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας.

 

 ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Εξουδετερώθηκε πύραυλος που κατευθυνόταν στον τουρκικό εναέριο χώρο - Σε εξέλιξη ο επαναπατρισμός 180 Κύπριων

LIVE: Εξουδετερώθηκε πύραυλος που κατευθυνόταν στον τουρκικό εναέριο χώρο - Σε εξέλιξη ο επαναπατρισμός 180 Κύπριων

Σε κατάσταση κόκκινου συναγερμού βρίσκεται η Κύπρος μετά τον εντοπισμό ύποπτου αντικειμένου στον εναέριο χώρο και τις σειρήνες που ήχησαν στην αμερικανική πρεσβεία. Με το Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας να συνέρχεται εκτάκτως και την ένταση στην περιοχή να χτυπά «κόκκινο» μετά το πλήγμα στις Βάσεις Ακρωτηρίου. Το ThemaOnline μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE