Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης συμμετέχει σε τηλεδιάσκεψη με Μισέλ και Μέρκελ

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης συμμετέχει σε τηλεδιάσκεψη με Μισέλ και Μέρκελ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, θα συμμετάσχει σήμερα Τετάρτη (09/09) σε τηλεδιάσκεψη με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Σαρλ Μισέλ και την Καγκελάριο της Γερμανίας, Άγκελα Μέρκελ, με ομάδα χωρών μελών της ΕΕ, ενόψει της προετοιμασίας της Ειδικής Συνόδου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, στις 24 Σεπτεμβρίου.

Σε γραπτή δήλωσή του, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Παναγιώτης Σεντώνας, ανέφερε ότι ο κ. Μισέλ αναμένεται να πραγματοποιήσει σειρά τηλεδιασκέψεων με όλες τις χώρες μέλη της Ένωσης, ανά ομάδες, για την προετοιμασία του επερχόμενου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της 24ης Σεπτεμβρίου.

Η τηλεδιάσκεψη θα γίνει στις 19:30 σήμερα Τετάρτη (09/09).

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

Άμεσα και με αποφασιστικότητα αντέδρασε η Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας δήλωσε την Τρίτη, στην Πάφο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας πως ένα από τα πλέον σημαντικά έργα είναι η εγκατάσταση κινητής μονάδας αφαλάτωσης στην Κισσόνεργα ύψους €14,7 εκατ., έργο που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί στα τέλη Οκτωβρίου, όπως είπε.

BEST OF TOTHEMAONLINE