Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης συμμετέχει σε τηλεδιάσκεψη με Μισέλ και Μέρκελ

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης συμμετέχει σε τηλεδιάσκεψη με Μισέλ και Μέρκελ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, θα συμμετάσχει σήμερα Τετάρτη (09/09) σε τηλεδιάσκεψη με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Σαρλ Μισέλ και την Καγκελάριο της Γερμανίας, Άγκελα Μέρκελ, με ομάδα χωρών μελών της ΕΕ, ενόψει της προετοιμασίας της Ειδικής Συνόδου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, στις 24 Σεπτεμβρίου.

Σε γραπτή δήλωσή του, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Παναγιώτης Σεντώνας, ανέφερε ότι ο κ. Μισέλ αναμένεται να πραγματοποιήσει σειρά τηλεδιασκέψεων με όλες τις χώρες μέλη της Ένωσης, ανά ομάδες, για την προετοιμασία του επερχόμενου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της 24ης Σεπτεμβρίου.

Η τηλεδιάσκεψη θα γίνει στις 19:30 σήμερα Τετάρτη (09/09).

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αυτός είναι ο επόμενος μεγάλος στόχος της Κυβέρνησης Χριστοδουλίδη - «Η οικονομική πολιτική μας είναι υπεύθυνη»

Αυτός είναι ο επόμενος μεγάλος στόχος της Κυβέρνησης Χριστοδουλίδη - «Η οικονομική πολιτική μας είναι υπεύθυνη»

Αποφασισμένος να προχωρήσει σε βαθιές μεταρρυθμίσεις χωρίς να υπολογίζει το πολιτικό κόστος δηλώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας ότι η οικονομική ανάπτυξη πρέπει να επιστρέφει στους πολίτες. "Ο επόμενος μεγάλος μας στόχος είναι η συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, με στόχο το 2026 την σημαντική αύξηση στις συντάξεις, ειδικότερα ξεκινώντας από τους χαμηλοσυνταξιούχους", επεσήμανε στο δεύτερο μέρος της συνέντευξής του στην εφημερίδα «Ο Φιλελεύθερος».

BEST OF TOTHEMAONLINE