Πασίγνωστη παρουσιάστρια θα παίξει στη Μουρμούρα

Πασίγνωστη παρουσιάστρια θα παίξει στη Μουρμούρα

Η αγαπημένη σειρά ‘Mην αρχίζεις την μουρμούρα’ έρχεται στις οθόνες μας για 8η σεζόν. Τα τέσσερα ζευγάρια επιστρέφουν, αλλά δεν θα είναι μόνα.

Ήδη, τους τελευταίους μήνες μαθαίνουμε σταδιακά για διάφορα πρόσωπα που πρόκειται να εισβάλλουν φέτος στη σειρά ως guest, όπως η Σμαράγδα Καρύδη και ο Κωνσταντίνος Τζούμας. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορία που έφτασε στο zappIT πριν από λίγο, στο σίριαλ θα μπει και μια πασίγνωστη παρουσιάστρια.

Όπως μαθαίνουμε, λοιπόν, Μην αρχίζεις τη μουρμούρα θα πει αυτή τη χρονιά και η Ναταλία Γερμανού! Η παρουσιάστρια φαίνεται πως αποδέχτηκε την πρόταση που της έκαναν οι συντελεστές και σύντομα, εκτός απροόπτου, θα μπει στο πλατό. Η Ναταλία θα υποδυθεί μια δημοσιογράφο από την επαρχία.

Ναταλία Γερμανού

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, εξετάζει το ενδεχόμενο πραγματοποίησης τριμερούς συνάντησης στη Νέα Υόρκη, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά τη συνάντησή τους, ενώ την ίδια ώρα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση του ΓΓ στις νέες ιδέες της ελληνοκυπριακής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE