Τραγωδία: Πέθανε 4χρονο κοριτσάκι που νόσησε με Γρίπη Α - Νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Μακάριου Νοσοκομείου
Τραγωδία με τετράχρονο κοριτσάκι που νοσηλευόταν με γρίπη Α στο Μακάρειο Νοσοκομείο και απεβίωσε σήμερα το μεσημέρι.

Η πρώην σύζυγός του Άννα Βίσση, με την οποία διατηρεί άριστες φιλικές σχέσεις, θέλησε να του ευχηθεί δημόσια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Συγκεκριμένα, η δημοφιλής τραγουδίστρια ανήρτησε μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει μαζί με τον Νίκο Καρβέλα.
«Πολλά χρόνια …χρόνια Πολλά @ονικοσδενεχειInstagram #σαντοντοκαιτοσι #myoneandonlyfriend #unique #hismusic #mymusic#ourmusic», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Αννα Βίσση.
Όπως ήταν αναμενόμενο τα likes και τα σχόλια με ευχές από τους διαδικτυακούς της φίλους, έπεσαν βροχή. Να προσθέσουμε σε αυτό το σημείο, πως ο Νίκος Καρβέλας δεν έχει δικό του προφίλ στο Instagram. Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩΔείτε την φωτογραφία


Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




