ΛΕΜΕΣΟΣ: Έστειλαν στο Κακουργιοδικείο τον καθηγητή και τον 30χρονο- Σοβαρές καταγγελίες ότι κακοποιούσαν εργάτες

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έστειλαν στο Κακουργιοδικείο τον καθηγητή και τον 30χρονο- Σοβαρές καταγγελίες ότι κακοποιούσαν εργάτες

Στο Κακουργιοδικείο Λεμεσού, για εκδίκασή της παραπέμφθηκε την Τετάρτη (09/09) από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, η υπόθεση εμπορίας και εκμετάλλευσης προσώπων.

Το πρωί της Τετάρτης (09/09) ο 55χρονος Ελλαδίτης καθηγητής και ο 30χρονος Αιγύπτιος, που τελούσαν υπό κράτηση για τη συγκεκριμένη υπόθεση, οδηγήθηκαν στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, όπου καταχωρήθηκε η υπόθεση.

Το Δικαστήριο παρέπεμψε την υπόθεση για εκδίκαση στο Κακουργιοδικείο Λεμεσού, με την επόμενη δικάσιμο να ορίζεται στις 13 Οκτωβρίου 2020.

Όσον αφορά στους δύο συλληφθέντες, ο 30χρονος παρέμεινε υπό κράτηση, ενώ για τον 55χρονο το Δικαστήριο διέταξε όπως αφεθεί ελεύθερος, αφού παραδώσει τα ταξιδιωτικά του έγγραφα και υπογράψει χρηματική εγγύηση, ύψους €100,000. Επίσης, ο 55χρονος υποχρεούται να παρουσιάζεται καθημερινά σε Αστυνομικό Σταθμό.

Οι πιο πάνω, συνελήφθησαν την 31η Αυγούστου 2020, μετά από έρευνα της Αστυνομίας, σε κτηνοτροφική μονάδα στη Λεμεσό. Κατά τη διάρκεια της έρευνας, είχαν εντοπιστεί δύο πρόσωπα, τα οποία φέρονται να βρίσκονταν περιορισμένα εντός της κτηνοτροφικής μονάδας, παρά τη θέλησή τους και έφεραν εμφανή τραύματα σε όλο τους το σώμα.

Από εξετάσεις που ακολούθησαν, τα εν λόγω πρόσωπα αναγνωρίστηκαν από το Γραφείο Καταπολέμησης Εμπορίας Προσώπων, ως θύματα εμπορίας με σκοπό την εργασιακή εκμετάλλευση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Το Κυπριακό μπαίνει ξανά σε μια περίοδο έντονης κινητικότητας, με τον χρόνο μέχρι τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, να λειτουργεί πλέον ως άτυπο πολιτικό ορόσημο. Οι συναντήσεις Νίκου Χριστοδουλίδη και Τουφάν Ερχιουρμάν, αποκτούν εβδομαδιαίο ρυθμό, η Μαρία Άνχελα Ολγκίν επιστρέφει στην Κύπρο προς το τέλος της πρώτης εβδομάδας του Σεπτεμβρίου, μεταφέροντας την καταγραφή των συγκλίσεων που ετοίμασαν τα Ηνωμένα Έθνη και η συζήτηση για τα επόμενα βήματα αποκτά πλέον συγκεκριμένο περιεχόμενο.

BEST OF TOTHEMAONLINE