ΛΕΜΕΣΟΣ: Έστειλαν στο Κακουργιοδικείο τον καθηγητή και τον 30χρονο- Σοβαρές καταγγελίες ότι κακοποιούσαν εργάτες

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έστειλαν στο Κακουργιοδικείο τον καθηγητή και τον 30χρονο- Σοβαρές καταγγελίες ότι κακοποιούσαν εργάτες

Στο Κακουργιοδικείο Λεμεσού, για εκδίκασή της παραπέμφθηκε την Τετάρτη (09/09) από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, η υπόθεση εμπορίας και εκμετάλλευσης προσώπων.

Το πρωί της Τετάρτης (09/09) ο 55χρονος Ελλαδίτης καθηγητής και ο 30χρονος Αιγύπτιος, που τελούσαν υπό κράτηση για τη συγκεκριμένη υπόθεση, οδηγήθηκαν στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, όπου καταχωρήθηκε η υπόθεση.

Το Δικαστήριο παρέπεμψε την υπόθεση για εκδίκαση στο Κακουργιοδικείο Λεμεσού, με την επόμενη δικάσιμο να ορίζεται στις 13 Οκτωβρίου 2020.

Όσον αφορά στους δύο συλληφθέντες, ο 30χρονος παρέμεινε υπό κράτηση, ενώ για τον 55χρονο το Δικαστήριο διέταξε όπως αφεθεί ελεύθερος, αφού παραδώσει τα ταξιδιωτικά του έγγραφα και υπογράψει χρηματική εγγύηση, ύψους €100,000. Επίσης, ο 55χρονος υποχρεούται να παρουσιάζεται καθημερινά σε Αστυνομικό Σταθμό.

Οι πιο πάνω, συνελήφθησαν την 31η Αυγούστου 2020, μετά από έρευνα της Αστυνομίας, σε κτηνοτροφική μονάδα στη Λεμεσό. Κατά τη διάρκεια της έρευνας, είχαν εντοπιστεί δύο πρόσωπα, τα οποία φέρονται να βρίσκονταν περιορισμένα εντός της κτηνοτροφικής μονάδας, παρά τη θέλησή τους και έφεραν εμφανή τραύματα σε όλο τους το σώμα.

Από εξετάσεις που ακολούθησαν, τα εν λόγω πρόσωπα αναγνωρίστηκαν από το Γραφείο Καταπολέμησης Εμπορίας Προσώπων, ως θύματα εμπορίας με σκοπό την εργασιακή εκμετάλλευση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αύριο οι αποφάσεις στο ΔΗΚΟ: Η Κεντρική Επιτροπή ανοίγει τη συζήτηση για συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Αύριο οι αποφάσεις στο ΔΗΚΟ: Η Κεντρική Επιτροπή ανοίγει τη συζήτηση για συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Την έναρξη μιας ευρύτερης συζήτησης για το μέλλον του ενδιάμεσου χώρου, σηματοδοτεί η αυριανή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΔΗΚΟ, ενώπιον της οποίας θα τεθεί το ενδεχόμενο συνεργασίας με την ΕΔΕΚ και τη ΔΗΠΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE