Ταυτοποιήθηκαν 248 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα

Ταυτοποιήθηκαν 248 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα

Την ταυτοποίηση 248 νέων κρουσμάτων κορωνοϊού στην Ελλάδα, εκ των οποίων τα 19 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας, ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας, κατά τη σημερινή του ενημέρωση.

Κατά το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν και τρεις νέοι θάνατοι, με το σύνολο των θανόντων από κορωνοϊό στην Ελλάδα από την αρχή της επιδημίας να ανέρχεται σε 293.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 12.080, εκ των οποίων το 55.6% άνδρες. Εκ του συνόλου των κρουσμάτων, τα 2.297 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και τα 5.296 συνδέονται με ήδη γνωστό κρούσμα.

Σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, νοσηλεύονται 46 πολίτες, με διάμεση ηλικία αυτών τα 68 έτη. Από τις ΜΕΘ έχουν εξέλθει 167 ασθενείς.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σοβαρό τροχαίο: Αυτοκίνητο παρέσυρε 4χρονη - Στο νοσοκομείο με κάταγμα κρανίου

Σοβαρό τροχαίο: Αυτοκίνητο παρέσυρε 4χρονη - Στο νοσοκομείο με κάταγμα κρανίου

Γύρω στις 2.20 σήμερα το μεσημέρι, ενώ 36χρονη οδηγούσε το αυτοκίνητο της στην οδό Βασίλη Μιχαηλίδη στη Γεροσκήπου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, κτύπησε και τραυμάτισε κοριτσάκι ηλικίας τεσσάρων ετών.

BEST OF TOTHEMAONLINE