ΚΥΠΡΟΣ: Έσβησε στην άσφαλτο 44χρονος μοτοσικλετιστής- Προσπαθούσε να προσπεράσει αυτοκίνητο

ΚΥΠΡΟΣ: Έσβησε στην άσφαλτο 44χρονος μοτοσικλετιστής- Προσπαθούσε να προσπεράσει αυτοκίνητο

Σε θανατηφόρα οδική σύγκρουση που συνέβη γύρω στις 3 το απόγευμα της Τετάρτης 9/9 στην οδό Καντάρας στο Καιμακλί, έχασε τη ζωή του ο 44χρονος Ντανούκα Αγαθοκλέους από τη Λευκωσία.  

Συγκεκριμένα, ενώ ο άτυχος Αγαθοκλέους, ο οποίος να σημειωθεί έφερε προστατευτικό κράνος, οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του στην πιο πάνω οδό, έχοντας ως συνεπιβάτη άλλο 44χρονο, στην προσπάθεια του να προσπεράσει αυτοκίνητο που οδηγούσε στην ίδια κατεύθυνση 45χρονος, συγκρούστηκαν μεταξύ τους.

Οι δύο επιβαίνοντες της μοτοσικλέτας μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου ο επί καθήκοντι ιατρός πιστοποίησε το θάνατο του Αγαθοκλέους ενώ ο συνεπιβάτης τυχαίνει ιατρικής εξέτασης.  

Η Τροχαία Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Ανδρέας Μαυρογιάννης την Κυριακή, στο «Τ»: «Η θέση για καταγραφή συγκλίσεων μέχρι το Κραν Μοντανά, είναι καταστροφική»

Ο Ανδρέας Μαυρογιάννης την Κυριακή, στο «Τ»: «Η θέση για καταγραφή συγκλίσεων μέχρι το Κραν Μοντανά, είναι καταστροφική»

Ο τέως διαπραγματευτής της ε/κ πλευράς Ανδρέας Μαυρογιάννης μιλά στο ThemaOnline για το παρόν και το μέλλον του Κυπριακού, στέλνοντας σαφή μηνύματα προς όλες τις κατευθύνσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE