Μακρόν: Ζητά μια πιο ενιαία θέση ΕΕ έναντι Τουρκίας και αποφυγή κλιμάκωσης έντασης

Μακρόν: Ζητά μια πιο ενιαία θέση ΕΕ έναντι Τουρκίας και αποφυγή κλιμάκωσης έντασης

Ο Γάλλος Πρόεδρος, Εμανουέλ Μακρόν, δήλωσε πως οι χώρες της ΕΕ πρέπει να έχουν μια πιο ενιαία θέση σε σχέση με την Τουρκία, σημειώνοντας παράλληλα πως η ΕΕ θέλει να αποφύγει κλιμάκωση των εντάσεων με την Άγκυρα.

"Εναπόκειται στην Τουρκία να διευκρινίσει τις προθέσεις της", είπε ο Μακρόν μιλώντας σε δημοσιογραφική διάσκεψη στην Κορσική όπου πραγματοποιείται την Πέμπτη 10/09, η Σύνοδος Κορυφής των επτά μεσογειακών κρατών μελών της ΕΕ (MED7), με τη συμμετοχή και του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Όταν την περασμένη εβδομάδα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανακοίνωσε, ότι το Γραφείο της Επιτρόπου του Πολίτη, προχωρεί στη διοργάνωση ειδικής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στην οποία νέοι και νέες θα αναλάβουν συμβολικά τον ρόλο υπουργών και θα παρουσιάσουν τις δικές τους προτάσεις, η κυβέρνηση έστειλε ένα μήνυμα με σαφή πολιτικό συμβολισμό: οι νέοι πρέπει να έχουν φωνή εκεί όπου λαμβάνονται οι αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE