Μακρόν: Ζητά μια πιο ενιαία θέση ΕΕ έναντι Τουρκίας και αποφυγή κλιμάκωσης έντασης

Μακρόν: Ζητά μια πιο ενιαία θέση ΕΕ έναντι Τουρκίας και αποφυγή κλιμάκωσης έντασης

Ο Γάλλος Πρόεδρος, Εμανουέλ Μακρόν, δήλωσε πως οι χώρες της ΕΕ πρέπει να έχουν μια πιο ενιαία θέση σε σχέση με την Τουρκία, σημειώνοντας παράλληλα πως η ΕΕ θέλει να αποφύγει κλιμάκωση των εντάσεων με την Άγκυρα.

"Εναπόκειται στην Τουρκία να διευκρινίσει τις προθέσεις της", είπε ο Μακρόν μιλώντας σε δημοσιογραφική διάσκεψη στην Κορσική όπου πραγματοποιείται την Πέμπτη 10/09, η Σύνοδος Κορυφής των επτά μεσογειακών κρατών μελών της ΕΕ (MED7), με τη συμμετοχή και του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επιστροφή της Ολγκίν και το τελευταίο στοίχημα του Γκουτέρες - Συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Η επιστροφή της Ολγκίν και το τελευταίο στοίχημα του Γκουτέρες - Συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Με φόντο μια νέα προσπάθεια επανεκκίνησης της διαδικασίας στο Κυπριακό, η προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, επιστρέφει σήμερα στην Κύπρο για έναν νέο κύκλο επαφών,που πολλοί στη Λευκωσία θεωρούν καθοριστικό για τα επόμενα βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE