O Πρόεδρος της Βουλής δέχθηκε τον το Γενικό Πρόξενο της Σρι Λάνκα που αποχωρεί από την Κύπρο

O Πρόεδρος της Βουλής δέχθηκε τον το Γενικό Πρόξενο της Σρι Λάνκα που αποχωρεί από την Κύπρο

Ο Προεδρεύων της Δημοκρατίας, Πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Συλλούρης, δέχθηκε την Πέμπτη 10/09, το Γενικό Πρόξενο της Σρι Λάνκα Rohana Ambagolla, με την ευκαιρία της αποχώρησής  του από την Κύπρο.

Σε ανακοίνωση της Βουλής αναφέρεται ότι κατά τη συνάντηση, σημειώθηκαν οι δυνατότητες περαιτέρω ανάπτυξης των σχέσεων και της συνεργασίας μεταξύ των Κοινοβουλίων των δύο χωρών και συζητήθηκαν δυνατοί τρόποι για υλοποίηση του στόχου αυτού, τηρουμένων των περιορισμών που επιβάλλει η πανδημία του κορωνοϊού.  

Ευχόμενος στο Γενικό Πρόξενο της Σρι Λάνκα κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, ο  κ. Συλλούρης εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι ο διάδοχoς του κ. Ambagolla θα εργαστεί με ζήλο για την περαιτέρω ανάπτυξη των σχέσεων μεταξύ της Κύπρου και της Σρι Λάνκα, πάνω στις βάσεις που έθεσε ο κ. Ambagolla, ως ο επικεφαλής της πρώτης διπλωματικής αποστολής της χώρας στην Κύπρο.

Aπό ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σαφές μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία από τη Βουλή των Ελλήνων - «Η λύση δύο κρατών δεν υφίσταται ούτε ως σκέψη»

Σαφές μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία από τη Βουλή των Ελλήνων - «Η λύση δύο κρατών δεν υφίσταται ούτε ως σκέψη»

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής των Ελλήνων στην Αθήνα, έστειλε μήνυμα ενότητας, ιστορικής μνήμης και συνέχισης του αγώνα για απελευθέρωση και επανένωση της Κύπρου.