Ασκήσεις ανθυποβρυχιακού πολέμου πραγματοποιεί στη Μεσόγειο ρωσικό αντιτορπιλικό

Ασκήσεις ανθυποβρυχιακού πολέμου πραγματοποιεί στη Μεσόγειο ρωσικό αντιτορπιλικό

Ασκήσεις ανθυποβρυχιακού πολέμου πραγματοποιεί στη Μεσόγειο το πλήρωμα του ρωσικού αντιτορπιλικού «Αντιναύαρχος Kulakov», όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή η Υπηρεσία Τύπου του Βορείου Στόλου. 

Όπως μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS, στην άσκηση συμμετείχε και ένα ανθυποβρυχιακό ελικόπτερο KA-27PL.
 
«Το πλήρωμα του ελικοπτέρου πραγματοποίησε αρκετές εξορμήσεις από το κατάστρωμα του αντιτορπιλικού για να ερευνήσει για υποβρύχια στην καθορισμένη περιοχή. Κατά τη διάρκεια της πτήσης, οι πιλότοι εξασκήθηκαν στην αναζήτηση ενός υποβρύχιου στόχου μέσω ενός βυθιζόμενου υδροακουστικού σταθμού», ανέφερε η Υπηρεσία Τύπου.
            
Το αντιτορπιλικό «Αντιναύαρχος Kulakov» παραμένει στη Μεσόγειο από τις αρχές Αυγούστου. Το πλοίο έχει ελλιμενιστεί σε Αλγερία και Κύπρο, ενώ έχει διεξάγει και αρκετές ναυτικές ασκήσεις. Μέχρι στιγμής, το πλοίο έχει διανύσει πάνω από 15.000 ναυτικά μίλια.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Πάμε σε νέα πενταμερή χωρίς κοινή βάση- Ο τουρκικός εκβιασμός σε πλήρη εξέλιξη

Κυπριακό: Πάμε σε νέα πενταμερή χωρίς κοινή βάση- Ο τουρκικός εκβιασμός σε πλήρη εξέλιξη

Η πενταμερής που προγραμματίζεται για το δεύτερο δεκαπενθήμερο Ιουλίου, δεν προοιωνίζεται θετική προοπτική με ουσία., αντιθέτως ως ένα ακόμη επεισόδιο στη μακρά σειρά των προσπαθειών που εκφυλίζονται, πριν καν ξεκινήσουν. Και η ευθύνη για αυτό, δεν βαραίνει «αμφότερες τις πλευρές», όπως συχνά ακούγεται από ξένους διπλωμάτες. Βαραίνει συγκεκριμένα την τουρκική πλευρά και τον κατοχικό ηγέτη, ως το φερέφωνο της Άγκυρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE