Ασκήσεις ανθυποβρυχιακού πολέμου πραγματοποιεί στη Μεσόγειο ρωσικό αντιτορπιλικό

Ασκήσεις ανθυποβρυχιακού πολέμου πραγματοποιεί στη Μεσόγειο ρωσικό αντιτορπιλικό

Ασκήσεις ανθυποβρυχιακού πολέμου πραγματοποιεί στη Μεσόγειο το πλήρωμα του ρωσικού αντιτορπιλικού «Αντιναύαρχος Kulakov», όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή η Υπηρεσία Τύπου του Βορείου Στόλου. 

Όπως μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS, στην άσκηση συμμετείχε και ένα ανθυποβρυχιακό ελικόπτερο KA-27PL.
 
«Το πλήρωμα του ελικοπτέρου πραγματοποίησε αρκετές εξορμήσεις από το κατάστρωμα του αντιτορπιλικού για να ερευνήσει για υποβρύχια στην καθορισμένη περιοχή. Κατά τη διάρκεια της πτήσης, οι πιλότοι εξασκήθηκαν στην αναζήτηση ενός υποβρύχιου στόχου μέσω ενός βυθιζόμενου υδροακουστικού σταθμού», ανέφερε η Υπηρεσία Τύπου.
            
Το αντιτορπιλικό «Αντιναύαρχος Kulakov» παραμένει στη Μεσόγειο από τις αρχές Αυγούστου. Το πλοίο έχει ελλιμενιστεί σε Αλγερία και Κύπρο, ενώ έχει διεξάγει και αρκετές ναυτικές ασκήσεις. Μέχρι στιγμής, το πλοίο έχει διανύσει πάνω από 15.000 ναυτικά μίλια.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναδημοσίευσε συνέντευξη του ΠτΔ ο Τραμπ: «Μεγάλο εμπόδιο» ο Ερντογάν στο Κυπριακό - Μόνη εκτός συνεργασιών η Τουρκία

Αναδημοσίευσε συνέντευξη του ΠτΔ ο Τραμπ: «Μεγάλο εμπόδιο» ο Ερντογάν στο Κυπριακό - Μόνη εκτός συνεργασιών η Τουρκία

Σαφές μήνυμα για τον στρατηγικό προσανατολισμό της Κύπρου προς τις Ηνωμένες Πολιτείες έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξή του στο Breitbart News, η οποία αναδημοσιεύθηκε και από τον λογαριασμό του Ντόναλντ Τραμπ στο Truth Social.

BEST OF TOTHEMAONLINE