Ακατάλληλα καλλυντικά προϊόντα αποσύρθηκαν από την ευρωπαϊκή αγορά, σύμφωνα με το RAPEX

Ακατάλληλα καλλυντικά προϊόντα αποσύρθηκαν από την ευρωπαϊκή αγορά, σύμφωνα με το RAPEX

Στην Ευρώπη έχουν εντοπισθεί και αποσυρθεί ακατάλληλα καλλυντικά προϊόντα, σύμφωνα με το  Δίκτυο Ταχείας Ανταλλαγής Πληροφοριών (RAPEX)

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας, την οποία μεταδίδει το ΓΤΠ, ο κατάλογος με τα προϊόντα είναι διαθέσιμος εδώ.

Για τα προϊόντα δεν υπάρχουν σαφείς πληροφορίες αναφορικά με τις χώρες εξαγωγής τους.
 
Για το λόγο αυτό οι Φαρμακευτικές Υπηρεσίες διεξάγουν έρευνα για τον εντοπισμό των προϊόντων στην αγορά και προτρέπουν το κοινό σε περίπτωση που τυχόν έχει στην κατοχή του τα εν λόγω προϊόντα να διακόψει τη χρήση τους ή σε περίπτωση που εντοπίσει τα προϊόντα αυτά, να επικοινωνήσει με τις Φαρμακευτικές Υπηρεσίες, στα τηλέφωνα 22-608606 και 22-608663.

Από ΚΥΠΕ
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δρουσιώτης: Eπανήλθε με νέα αναρτηση και έδωσε στη δημοσιότητα νέες συνομιλίες - «Δεν κατασκεύασα κανένα μήνυμα»

Δρουσιώτης: Eπανήλθε με νέα αναρτηση και έδωσε στη δημοσιότητα νέες συνομιλίες - «Δεν κατασκεύασα κανένα μήνυμα»

Eπανήλθε με νέα ανάρτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο υποψήφιος βουλευτής Μακάριος Δρουσιώτης Απαντώντας στα «περί κατασκευής μηνυμάτων»

BEST OF TOTHEMAONLINE