ΛΕΜΕΣΟΣ: Χειροπέδες σε 42χρονο – Παραδέχθηκε τα πολύ σοβαρά αδικήματα του

ΛΕΜΕΣΟΣ: Χειροπέδες σε 42χρονο – Παραδέχθηκε τα πολύ σοβαρά αδικήματα του

Μέλη του Γραφείου Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και του Δικανικού Εργαστηρίου Ηλεκτρονικών Δεδομένων, στο πλαίσιο αξιολόγησης σχετικού μαρτυρικού υλικού για υπόθεση κατοχής και διάδοσης υλικού σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών, διενήργησαν το πρωί της Παρασκευής 11/09, έρευνα βάσει δικαστικού εντάλματος στην οικία 42χρονου στη Λεμεσό. 

Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια, τρείς ηλεκτρονικοί υπολογιστές, ένα κινητό τηλέφωνο, τέσσερις εξωτερικοί δίσκοι αποθήκευσης ηλεκτρονικών δεδομένων και πέντε μονάδες αποθήκευσης ηλεκτρονικών δεδομένων.  

Ο 42χρονος συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση ενώ ανακρινόμενος, φέρεται να παραδέχθηκε ενοχή και να έδωσε κάποιους ισχυρισμούς οι οποίοι διερευνώνται.

Το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνεχίζει τις εξετάσεις.     

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην καρδιά της διαίρεσης: Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν περπάτησε στην Πράσινη Γραμμή

Στην καρδιά της διαίρεσης: Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν περπάτησε στην Πράσινη Γραμμή

Κατά μήκος της Πράσινης Γραμμής στη Λευκωσία, περιηγήθηκε το πρωί της Πέμπτης η Πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, συνοδευόμενη από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη.