ΛΕΜΕΣΟΣ: Χειροπέδες σε 42χρονο – Παραδέχθηκε τα πολύ σοβαρά αδικήματα του

ΛΕΜΕΣΟΣ: Χειροπέδες σε 42χρονο – Παραδέχθηκε τα πολύ σοβαρά αδικήματα του

Μέλη του Γραφείου Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και του Δικανικού Εργαστηρίου Ηλεκτρονικών Δεδομένων, στο πλαίσιο αξιολόγησης σχετικού μαρτυρικού υλικού για υπόθεση κατοχής και διάδοσης υλικού σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών, διενήργησαν το πρωί της Παρασκευής 11/09, έρευνα βάσει δικαστικού εντάλματος στην οικία 42χρονου στη Λεμεσό. 

Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια, τρείς ηλεκτρονικοί υπολογιστές, ένα κινητό τηλέφωνο, τέσσερις εξωτερικοί δίσκοι αποθήκευσης ηλεκτρονικών δεδομένων και πέντε μονάδες αποθήκευσης ηλεκτρονικών δεδομένων.  

Ο 42χρονος συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση ενώ ανακρινόμενος, φέρεται να παραδέχθηκε ενοχή και να έδωσε κάποιους ισχυρισμούς οι οποίοι διερευνώνται.

Το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνεχίζει τις εξετάσεις.     

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Η στρατηγικής σημασίας τριμερής συνεργασία Κύπρου – Ελλάδας – Αιγύπτου αποτελεί σταθερό άξονα ειρήνης, σταθερότητας και ευημερίας στην περιοχή, τόνισαν σήμερα οι Πρόεδροι Κύπρου και Αιγύπτου και ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, οι οποίοι συμμετείχαν στην Τριμερή Σύνοδο Κορυφής, που πραγματοποιήθηκε στο Ελ Αλαμέιν, της Αιγύπτου.