ΛΕΜΕΣΟΣ: Χειροπέδες σε 42χρονο – Παραδέχθηκε τα πολύ σοβαρά αδικήματα του

ΛΕΜΕΣΟΣ: Χειροπέδες σε 42χρονο – Παραδέχθηκε τα πολύ σοβαρά αδικήματα του

Μέλη του Γραφείου Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και του Δικανικού Εργαστηρίου Ηλεκτρονικών Δεδομένων, στο πλαίσιο αξιολόγησης σχετικού μαρτυρικού υλικού για υπόθεση κατοχής και διάδοσης υλικού σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών, διενήργησαν το πρωί της Παρασκευής 11/09, έρευνα βάσει δικαστικού εντάλματος στην οικία 42χρονου στη Λεμεσό. 

Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια, τρείς ηλεκτρονικοί υπολογιστές, ένα κινητό τηλέφωνο, τέσσερις εξωτερικοί δίσκοι αποθήκευσης ηλεκτρονικών δεδομένων και πέντε μονάδες αποθήκευσης ηλεκτρονικών δεδομένων.  

Ο 42χρονος συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση ενώ ανακρινόμενος, φέρεται να παραδέχθηκε ενοχή και να έδωσε κάποιους ισχυρισμούς οι οποίοι διερευνώνται.

Το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνεχίζει τις εξετάσεις.     

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο χρόνος πιέζει: Η προειδοποίηση Ολγκίν και η μάχη για την επόμενη μέρα

Κυπριακό: Ο χρόνος πιέζει: Η προειδοποίηση Ολγκίν και η μάχη για την επόμενη μέρα

Μάχη με τον χρόνο βρίσκεται σε εξέλιξη στο Κυπριακό, καθώς οι επόμενοι μήνες θεωρούνται καθοριστικοί για το κατά πόσο θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για νέα κινητικότητα. Με τη θητεία του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ να πλησιάζει προς το τέλος της, η προσωπική του απεσταλμένη, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στέλνει σαφές μήνυμα προς τις δύο πλευρές: η ευκαιρία υπάρχει, αλλά δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα υπάρξει και επόμενη.

BEST OF TOTHEMAONLINE