Βρετανικές Βάσεις: Το καθεστώς τους δεν τίθεται προς διαπραγμάτευση δήλωσε ο Βρετανός υφυπουργός Άμυνας
Το καθεστώς των βρετανικών στρατιωτικών βάσεων στην Κύπρο δεν τίθεται προς διαπραγμάτευση, δήλωσε ο Βρετανός υφυπουργός Άμυνας.
 thm.jpg)
Η έκρηξη, στην κομητεία Νασιμσάχρ "κατέστρεψε ολοσχερώς το κατάστημα μπαταριών, σκότωσε έναν άνθρωπο και ήταν αιτία να ακρωτηριαστεί ένας άλλος", δήλωσε ο αρχηγός του τμήματος της τοπικής πυροσβεστικής, Ιράτζ Τορκανί, στο πρακτορείο ειδήσεων Tasnim.
Τα αίτια της έκρηξης δεν έχουν καθοριστεί και διεξάγεται έρευνα, πρόσθεσε ο αξιωματούχος. Η ιρανική κρατική τηλεόραση μετέδωσε ότι "έκρηξη στην οδό Τοχίντ, νοτίως της συνοικίας Νασιμσάχρ, σημειώθηκε σε κατάστημα μπαταριών. Ένας νεκρός, τουλάχιστον 10 τραυματίες" είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός, προσθέτοντας ότι "30 κτίρια και δέκα αυτοκίνητα υπέστησαν σοβαρές ζημιές επίσης".
Από ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




