Νέα τουρκική πρόκληση με Ντονμέζ: 'Όσοι το παίζουν ηγέτες στην Ανατ. Μεσόγειο χωρίς να έχουν κανένα δικαίωμα θα το πληρώσουν'

Νέα  τουρκική πρόκληση με Ντονμέζ: 'Όσοι το παίζουν ηγέτες στην Ανατ. Μεσόγειο χωρίς να έχουν κανένα δικαίωμα θα το πληρώσουν'

Συνεχίζει τις προκλήσεις η Άγκυρα, με τη «σκυτάλη» να παίρνει το Σάββατο (12/09) ο υπουργός Ενέργειας της Τουρκίας Φατίχ Ντονμέζ.

Ο Τούρκος αξιωματούχος έβαλε στο «στόχαστρο» τον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν για τις δηλώσεις του από τη συνάντηση MED7 στην Κορσική.

Συγκεκριμένα, ο Ντονμέζ απείλησε όσους «το παίζουν ηγέτες στην Αν. Μεσόγειο και δεν έχουν στην ουσία κανένα δικαίωμα» ότι θα πληρώσουν το τίμημα για την προκλητική συμπεριφορά τους.

Παράλληλα, προχώρησε σε προβοκατόρικες δηλώσεις σε σχέση με τις δήθεν έρευνες του Oruc Reis στην Ανατολική Μεσόγειο, λέγοντας «ότι πολύ σύντομα θα υπάρξουν καλά νέα για τις έρευνες τόσο στην Ανατολική Μεσόγειο όσο και στην Μαύρη Θάλασσα».

Από CNN.GR

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οριστικοποίηση ψηφοδελτίου ΔΗΣΥ Λεμεσού – Εσωκομματικά μηνύματα και πολιτικές ισορροπίες ενόψει 2026

Οριστικοποίηση ψηφοδελτίου ΔΗΣΥ Λεμεσού – Εσωκομματικά μηνύματα και πολιτικές ισορροπίες ενόψει 2026

Η ολοκλήρωση της εσωκομματικής διαδικασίας στον Δημοκρατικό Συναγερμό για τη στελέχωση του ψηφοδελτίου της Λεμεσού σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο στο δρόμο προς τις βουλευτικές εκλογές του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE