«Δεν τα βρήκε με Ομόνοια ο Ουάρντα και τώρα συζητά για ΟΦΗ»

«Δεν τα βρήκε με Ομόνοια ο Ουάρντα και τώρα συζητά για ΟΦΗ»

Η προ ημερών άφιξη του Αμρ Ουάρντα στην Κύπρο, προκάλεσε ένα… ψιλοχαμό στα ΜΜΕ, αφού όλοι ψάχναμε να βρούμε τους λόγους του ταξιδιού του.

Τελικά, ο Αιγύπτιος ήρθε στο νησί μας μάλλον για διακοπές ή και για δουλειές, αφού καμία ομάδα δεν επιβεβαίωσε ότι μίλησε μαζί του.

Σημερινό δημοσίευμα πάντως της ελλαδικής εφημερίδας «METROSPORT», αναφέρει ότι ο… ιδιόρρυθμος Ουάρντα, είχε επαφές με την Ομόνοια οι οποίες όμως δεν καρποφόρησαν και πλέον συζητά το ενδεχόμενο μετακόμισης του στον ΟΦΗ!

Να σημειωθεί πάντως, ότι ο Αιγύπτιος διέμενε σε πολυτελές ξενοδοχείο της Λεμεσού…

Αναλυτικά:

«Οι επαφές που έκανε στην Κύπρο με την Ομόνοια δεν είχαν αποτέλεσμα και ο Αμρ Ουάρντα συζητά το ενδεχόμενο να μετακομίσει στο Ηράκλειο για λογαριασμό του ΟΦΗ. Αυτή η πληροφόρηση προέκυπτε χθες από το περιβάλλον του παίκτη, χωρίς να δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες για το θέμα».

The post «Δεν τα βρήκε με Ομόνοια ο Ουάρντα και τώρα συζητά για ΟΦΗ» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εξέφρασε δημόσια τις ευχαριστίες του προς τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι για την πρόσκληση να παραστεί στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί αύριο στην Αίγυπτο, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE