Ολόκληρο παρασκήνιο αντιδράσεων από τον Ακιντζί - Τηλέφωνα και παράπονα για τον παραγκωνισμό του

Ολόκληρο παρασκήνιο αντιδράσεων από τον Ακιντζί - Τηλέφωνα και παράπονα για τον παραγκωνισμό του

Μη ικανοποιητική και μη σωστή βρήκε ο Μουσταφά Ακιντζί την πρόταση να μιλήσει μόνο τηλεφωνικώς με τον Αμερικανό Υπουργό Εξωτερικών αντί να συναντηθεί μαζί του, κατά την επίσκεψη του κ. Πομπέο στην Κύπρο.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, σε γραπτή του ανακοίνωση ο εκπρόσωπος του Τ/κ ηγέτη, Μπαρίς Μπουρτζιού ανάφερε ότι η Αμερικανίδα πρέσβειρα στην Κύπρο τηλεφώνησε στον κ. Ακιντζί για να τον ενημερώσει ότι δεν θα πραγματοποιείτο συνάντηση με τον κ. Πομπέο, λόγω της σύντομης διάρκειας της επίσκεψης του Αμερικανού ΥΠΕΞ στο νησί.

Σύμφωνα με τον κ. Μπουρτζιού, ο Μουσταφά Ακιντζί είπε στην Πρέσβειρα των ΗΠΑ ότι σωστή στάση θα ήταν η συνάντηση με τον κ. Πομπέο όπως είχε είχε γίνει με τον κ. Κέρρι, πρώην ΥΠΕΞ των ΗΠΑ, και πως «η τηλεφωνική συνομιλία δεν είναι επαρκής και κατάλληλη».

Aπό ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

«Η Κύπρος είναι αποφασισμένη να διασφαλίσει ότι η καινοτομία θα αποφέρει απτά οφέλη για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις», δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε γραπτή δήλωση με αφορμή εκδήλωσης στο Προεδρικό Μέγαρο, κατά την οποία παρουσιάστηκε η λειτουργία προγραμμάτων της Plug and Play Cyprus για νεοφυείς επιχειρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE