ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ: Χωρίς απρόοπτα έφτασε η Κατερίνα Σακελλαροπούλου

ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ: Χωρίς απρόοπτα έφτασε η Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Χωρίς απρόοπτα έφτασε στο Καστελόριζο η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου προκειμένου να παραστεί στις εκδηλώσεις για την 77η επέτειο της απελευθέρωσης του νησιού.

Αυτή την ώρα, η κυρία Σακελλαροπούλου, παρίσταται σε δοξολογία στον ιερό ναό Αγίου Κωσταντίνου και Ελένης και στη συνέχεια πρόκειται να ανακηρυχθεί Επίτιμος Δημότης Μεγίστης ύστερα από απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του νησιού.

Στη συνέχεια η Ελληνίδα Πρόεδρος θα επισκεφθεί πλοίο του πολεμικού ναυτικού, που βρίσκεται στο λιμάνι του νησιού, και θα καταθέσει στεφάνι τόσο στο μνημείο των πεσόντων στο λιμάνι όσο και στο μνημείο της κυράς της Ρω που βρίσκεται στην ομώνυμη βραχονησίδα.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για αναβάθμιση από Scope: «Συνεχίζουμε με την ίδια υπευθυνότητα» - Εξαιρετικά ισχυρή δημοσιονομική επίδοση τα τελευταία έτη

ΠτΔ για αναβάθμιση από Scope: «Συνεχίζουμε με την ίδια υπευθυνότητα» - Εξαιρετικά ισχυρή δημοσιονομική επίδοση τα τελευταία έτη

Σε αναβάθμιση της μακροπρόθεσμης πιστοληπτικής ικανότητας της Κύπρου προχώρησε ο γερμανικός οίκος αξιολόγησης Scope Ratings, ανεβάζοντας τη βαθμολογία σε A από A-, ενώ παράλληλα αναθεώρησε το outlook σε σταθερό (από θετικό).

BEST OF TOTHEMAONLINE