ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με ΦΟΡΑ από την τριάρα επί του ΑΠΟΕΛ η ΑΕΚ για το 3 Χ 3 – Η πιθανή ενδεκάδα του Κανέδα

Με ΦΟΡΑ από την τριάρα επί του ΑΠΟΕΛ η ΑΕΚ για το 3 Χ 3 – Η πιθανή ενδεκάδα του Κανέδα

Με… φόρα από την τριάρα επί του ΑΠΟΕΛ και το 2 στα 2, η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει το βράδυ (19:30) στο “Στέλιος Κυριακίδης” την Καρμιώτισσα, με μοναδικό στόχο το τρίτο σερί τρίποντο που θα επαναφέρει την ομάδα της Λάρνακας στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας το απόλυτο στο ξεκίνημα του φετινού πρωταθλήματος.

Οι “κιτρινοπράσινοι” είναι θεωρητικά το φαβορί για τη νίκη και ξέρουν πολύ καλά ότι για να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα και όχι απλά ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, θα πρέπει αυτά τα ματς με τις λεγόμενες μικρομεσαίες να τα κερδίζουν, όμως η Καρμιώτισσα έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία και μόνο εύκολη λεία δεν θα είναι, ειδικά αν υποτιμηθεί.

Γι΄ αυτό και ο προπονητής της ΑΕΚ, Νταβίντ Κανέδα, “κτύπησε καμπανάκι” στις τελευταίες προπονήσεις, κάνοντας… “φροντιστήριο” στους παίκτες του, για να τους περάσει το μήνυμα πως δεν υπάρχουν εύκολοι και δύσκολοι αντίπαλοι και πως για να πάρουν το “τρίποντο”, θα πρέπει να “ματώσουν” στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Ισπανός τεχνικός έχει ήδη καταστρώσει το αγωνιστικό του πλάνο, έχοντας προηγουμένως “σκανάρει” λεπτομερώς την Καρμιώτισσα,

Υπάρχει όμως ένα… ερωτηματικό για την αρχική ενδεκάδα, αφού δεν υπάρχει ξεκάθαρη ενημέρωση για το αν ο Τρισκόφσκι ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του.

Αν ο Σκοπιανός άσος είναι 100% έτοιμος θα παίξει βασικός, αλλιώς θα μείνει στον πάγκο και κατά πάσα πιθανότητα, τη θέση του στην 11άδα θα πάρει ο Τολεμές.

Πιθανή ενδεκάδα:

Τόνιο, Μοϊσόφ, Τρουγιόλς, Γκονζάλες, Φερνάντεθ, Σπόλιαριτς, Γκαρσία, Άμπραχαμ, Τολεμές, Ακοράν, Σπιρόφσκι.

The post Με ΦΟΡΑ από την τριάρα επί του ΑΠΟΕΛ η ΑΕΚ για το 3 Χ 3 – Η πιθανή ενδεκάδα του Κανέδα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εντοπίστηκαν τα συντρίμμια του ελικοπτέρου του Ιρανού προέδρου - «Δεν υπάρχει ίχνος ζωής»

«Πρωτοβουλίες Νέων»: «Άδειασε» το ταμείο - Μεγάλος ο όγκος των αιτήσεων – Χρειάζεται ενίσχυση του κονδυλίου

Ξενοδοχεία: Έτσι κατέληξε χωρίς άδεια λειτουργίας το 93% - Οι λόγοι καθυστέρησης και οι εκτιμήσεις για τον τουρισμό φέτος το καλοκαίρι

Δεν φεύγει η σκόνη από την ατμόσφαιρα - Μέχρι πού θα φτάσει ο υδράργυρος σήμερα



Ιράν: Νεκρός ο πρόεδρος Ραϊσί και ο υπουργός Εξωτερικών - Το ανακοίνωσε η κρατική τηλεόραση της χώρας

Ιράν: Νεκρός ο πρόεδρος Ραϊσί και ο υπουργός Εξωτερικών - Το ανακοίνωσε η κρατική τηλεόραση της χώρας

Τον θάνατο του προέδρου του Ιράν, Εμπραχίμ Ραϊσί και του υπουργού Εξωτερικών της χώρας, Χουσέιν Αμιραμπντολαχιάν, ανακοίνωσε η κρατική τηλεόραση της χώρας λίγη ώρα μετά τον εντοπισμό των συντριμμιών του ελικοπτέρου στο οποίο επέβαιναν και το οποίο συνετρίβη το απόγευμα της Κυριακής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top