ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Επιλεκτική νομοθεσία και πρωτόκολλο α λα καρτ» – Νέα ΚΑΥΣΤΙΚΗ ανακοίνωση από τον ΠΑ.Σ.Π.

«Επιλεκτική νομοθεσία και πρωτόκολλο α λα καρτ» – Νέα ΚΑΥΣΤΙΚΗ ανακοίνωση από τον ΠΑ.Σ.Π.

Νέα καυστική ανακοίνωση από τον ΠΑ.Σ.Π.:

«Σήμερα στο Γεροσκήπου Ladies – Λευκοθέα Λατσιών, οι ποδοσφαιρίστριες βρήκαν κλειστά αποδυτήρια και όταν αυτά άνοιξαν αργοπορημένα, ενημερώθηκαν από τους αρμόδιους ότι πρέπει να τα χρησιμοποιούν 5 ανά φορά. Στο τέλος κατέληξαν κάτω από τον ουρανό να προετοιμάζονται για το παιχνίδι χωρίς ούτε καν μια πρόχειρη τέντα.

Πριν λίγες μέρες όμως, εκπρόσωπος της ΚΟΠ σε τηλεοπτική εκπομπή ανάφερε πως παρόλο που οι διαστάσεις πολλών αποδυτηρίων δεν τηρούν τα όρια που θέτει το υγειονομικό πρωτόκολλο δεν μπορεί να γίνει κάτι άλλο και ότι δυστυχώς αυτά τα γήπεδα έχουμε και θα χρησιμοποιήσουν τα υφιστάμενα αποδυτήρια οι ποδοσφαιριστές!

Παράλληλα η οδηγία στο πρωτόκολλο για αναγκαστικά τεστ πριν την έναρξη των Πρωταθλημάτων τηρήθηκε επιλεκτικά ανά Κατηγορία. Θυμίζουμε πως στους αγώνες Κυπέλλου αγωνίζονται οι μεν με τους δε.

Ο ρόλος του ΠΑ.Σ.Π. δεν είναι να θεσπίσει πρωτόκολλο, ούτε έχει τις γνώσεις για να θέσει τα σωστά υγειονομικά μέτρα και ούτε είμαστε οι αρμόδιοι για να τα ελέγχουμε. Το μόνο που θα πούμε είναι πως όσοι γεννιούνται σε αυτόν τον πλανήτη – εμείς θεωρούμε – έχουν ίσα δικαιώματα, η ζωή τους αξίζει το ίδιο και πρέπει να αντιμετωπίζονται με σεβασμό και αξιοπρέπεια.

Ας βγάλει ο κάθε φίλαθλος και πολίτης αυτού του Κράτους τα δικά του συμπεράσματα».

The post «Επιλεκτική νομοθεσία και πρωτόκολλο α λα καρτ» – Νέα ΚΑΥΣΤΙΚΗ ανακοίνωση από τον ΠΑ.Σ.Π. appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top