ΚΥΠΡΟΣ: Στην τελευταία του κατοικία οδηγήθηκε ο Δημήτρης Μελαΐσης

ΚΥΠΡΟΣ: Στην τελευταία του κατοικία οδηγήθηκε ο Δημήτρης Μελαΐσης

Το ύστατο χαίρε είπαν συγγενείς και φίλοι στον γνωστό δημότη της Πάφου Δημήτρη Μελαΐση, πρόσφυγα από τη Μόρφου, πατέρα του δημοσιογράφου Πέτρου Μελαΐση, που απεβίωσε την Παρασκευή σε ηλικία 76 ετών.

Η κηδεία του εκλιπόντος τελέστηκε στις 11:00 στην εκκλησία Αγίων Αναργύρων στην Κάτω Πάφο, προϊσταμένου του Μητροπολίτη Πάφου Γεωργίου και στην παρουσία πολιτειακών και εκκλησιαστικών αρχών.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Η Κύπρος βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη βιώσιμη και εμπορική αξιοποίηση των ενεργειακών πόρων της στην ΑΟΖ της, αναδεικνύοντας την Ανατολική Μεσόγειο σε έναν σημαντικό ενεργειακό κόμβο και συμβάλλοντας, παράλληλα, στις προσπάθειες της ΕΕ για ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας μέσω της διαφοροποίησης πηγών και οδεύσεων, ανέφερε την Τρίτη ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Μιχάλης Δαμιανός, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE