Τέλος στο σίριαλ «ΑΤΑ»: Πέφτουν υπογραφές στο Προεδρικό για καταρχήν συμφωνία
Συνάντηση είχε σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης με τους επικεφαλής των συνδικαλιστικών οργανώσεων.
.jpg)
Στη συνεδρία της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής, η οποία θα αρχίσει στις 09.00 την Δευτέρα (14/09), θα παρευρεθεί και ο Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας Κωνσταντίνος Ηροδότου.
Στη συνέχεια, ο Υπουργός Οικονομικών θα ενημερώσει τα μέλη της Επιτροπής για τα έσοδα του κράτους και τα ευρύτερα οικονομικά οφέλη που προκύπτουν από το Κυπριακό Επενδυτικό Πρόγραμμα κατ΄ εξαίρεση πολιτογραφήσεων. Το θέμα θα συζητηθεί έπειτα από πρόταση του βουλευτή και Προέδρου του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλου.
Στη συνεδρία θα παραστούν επίσης ο Γενικός Ελεγκτής Οδυσσέας Μιχαηλίδης, ο Έφορος Φορολογίας Γιάννης Τσαγκάρης και ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εσωτερικών Κώστας Κωνσταντίνου.
Από ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




