Ο Γάρος της Ημέρας: Ε, μα... Ή θα σπάσει το διπλοκάμπινο ή θα χτυπήσει συμπολίτη μας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο Γάρος της Ημέρας: Ε, μα... Ή θα σπάσει το διπλοκάμπινο ή θα χτυπήσει συμπολίτη μας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Δυστυχώς, η οδική συνείδηση στην Κύπρο είναι πολλές φορές πολύ μικρή, σε βαθμό που μπορεί να καταλήξει και επικίνδυνη.

Από αυτή την στήλη, έτυχε πολλές φορές να καταδείξουμε τα "κακώς κείμενα" τέτοιων συμπεριφορών, με την ελπίδα κάποτε να μειωθούν αυτά τα περιστατικά.

Όπως θα δείτε, συμπολίτης μας καταγγέλλει οδηγό, επισυνάπτοντας και σχετική φωτογραφία, για μια τελείως απερίσκεπτη πράξη.

Έτσι, όχι μόνο δεν μπορεί να περάσει κάτω από την γέφυρα, αλλά θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια των άλλων οδηγών που βρίσκονται κοντά του.

Ας είμαστε όλοι διπλά προσεκτικοί. Με την ελπίδα να μην θρηνήσουμε θύματα από τέτοιες απερίσκεπτες και ανεύθυνες πράξεις.

Η φωτογραφία αλιεύτηκε από την σελίδα στο facebook, "Ο γάρος της ημέρας". 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για Κυπριακό: «Θα πράξω ό,τι είναι δυνατόν» - Η νέα προσπάθεια για να ανοίξει ο δρόμος

Χριστοδουλίδης για Κυπριακό: «Θα πράξω ό,τι είναι δυνατόν» - Η νέα προσπάθεια για να ανοίξει ο δρόμος

Θα πράξω ό,τι είναι δυνατόν για να υπάρξει παράθυρο ευκαιρίας στο Κυπριακό, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι ο ίδιος θα συνεχίσει να προτάσσει νέες ιδέες και νέες προσεγγίσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE