Μητσοτάκης: 'Έτοιμος να συναντηθώ με Ερντογάν εάν...'

Μητσοτάκης: 'Έτοιμος να συναντηθώ με Ερντογάν εάν...'

Οι ελληνοτουρκικές σχέσεις αποτέλεσαν ένα από τα κεντρικά ζητήματα στα οποία αναφέρθηκε ο Έλληνας Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στη συνέντευξη Τύπου στη ΔΕΘ, κατά τη διάρκεια της οποίας δήλωσε έτοιμος να συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Τουρκίας, εφόσον υπάρξει μια συνεπής αποκλιμάκωση.

Αναφορικά με την εξέλιξη της αποχώρησης του Oρούτς Ρέις και τη μη ανανέωση της τουρκικής NAVTEX στην περιοχή, ο κ. Μητσοτάκης έκανε λόγο για ένα θετικό βήμα, το οποίο εφόσον συνοδευτεί από έμπρακτη αποκλιμάκωση θα μπορούσε να οδηγήσει σε ένα νέο γύρο διερευνητικών επαφών.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έτοιμος να δει Έρχιουρμαν ακόμη και σήμερα – Γιατί η κοινή συνάντηση ορίστηκε στις 9 Νοεμβρίου

ΠτΔ: Έτοιμος να δει Έρχιουρμαν ακόμη και σήμερα – Γιατί η κοινή συνάντηση ορίστηκε στις 9 Νοεμβρίου

Την ετοιμότητα του να συναντηθεί με την κα Ολγκίν και τον κ. Ερχιουρμαν όποτε το κρίνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος απαντώντας σε επικρίσεις κομμάτων σημείωσε ότι σε καμία απολύτως περίπτωση δεν πρόκειται να εμπλακεί σε προεκλογικό αγώνα.

BEST OF TOTHEMAONLINE