Στα κατεχόμενα ο Ακάρ: Στο μικροσκόπιο η άσκηση 'Μεσογειακή Θύελλα-2020'

Στα κατεχόμενα ο Ακάρ: Στο μικροσκόπιο η άσκηση 'Μεσογειακή Θύελλα-2020'

Στα κατεχόμενα για να παρακολουθήσει την άσκηση “Μεσογειακή Θύελλα-2020” βρίσκεται ο Τούρκος Υπουργός Άμυνας Χουλούσι Ακάρ, όπως μεταδίδουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης. 

Οι ίδιες πηγές χαρακτηρίζουν την μετάβαση Ακάρ στα κατεχόμενα ως "έκπληξη". Ο Τούρκος Υπουργός νωρίτερα είχε επισκεφθεί το Κας στην Αττάλεια, απέναντι από το Καστελόριζο, όπου πραγματοποιούσε επίσκεψη η Πρόεδρος της Ελλάδας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Οι Βρυξέλλες γίνονται το επόμενο κρίσιμο διπλωματικό τεστ-Στο επίκεντρο η αποστολή της Ολγκίν και η άτυπη πενταμερής

Κυπριακό: Οι Βρυξέλλες γίνονται το επόμενο κρίσιμο διπλωματικό τεστ-Στο επίκεντρο η αποστολή της Ολγκίν και η άτυπη πενταμερής

Η διπλωματική κινητικότητα γύρω από το Κυπριακό εισέρχεται σε μία από τις πιο κρίσιμες φάσεις των τελευταίων μηνών, με το βλέμμα να στρέφεται πλέον στις Βρυξέλλες. Μετά τις διαδοχικές δημόσιες παρεμβάσεις του ΟΗΕ, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της κυπριακής κυβέρνησης, οι επόμενες ημέρες αναμένεται να κρίνουν κατά πόσο υπάρχουν οι προϋποθέσεις, για τη σύγκληση της άτυπης πολυμερούς διάσκεψης, η οποία, σύμφωνα με τον σχεδιασμό των Ηνωμένων Εθνών, θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί στα τέλη Ιουλίου, ή στις αρχές Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE