Στα κατεχόμενα ο Ακάρ: Στο μικροσκόπιο η άσκηση 'Μεσογειακή Θύελλα-2020'

Στα κατεχόμενα ο Ακάρ: Στο μικροσκόπιο η άσκηση 'Μεσογειακή Θύελλα-2020'

Στα κατεχόμενα για να παρακολουθήσει την άσκηση “Μεσογειακή Θύελλα-2020” βρίσκεται ο Τούρκος Υπουργός Άμυνας Χουλούσι Ακάρ, όπως μεταδίδουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης. 

Οι ίδιες πηγές χαρακτηρίζουν την μετάβαση Ακάρ στα κατεχόμενα ως "έκπληξη". Ο Τούρκος Υπουργός νωρίτερα είχε επισκεφθεί το Κας στην Αττάλεια, απέναντι από το Καστελόριζο, όπου πραγματοποιούσε επίσκεψη η Πρόεδρος της Ελλάδας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να μετατρέψουμε την υπάρχουσα δυναμική σε απτή πρόοδο που θα δημιουργήσει μια ακόμη στενότερη σχέση μεταξύ της ΕΕ και των Δυτικών Βαλκανίων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X την Παρασκευή, αναφερόμενος στη συμμετοχή του στη Σύνοδο Κορυφής ΕΕ-Δυτικών Βαλκανίων, στο Μαυροβούνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE