ΛΕΜΕΣΟΣ - ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Νεκρή η 18χρονη Κατερίνα, μητέρα δύο παιδιών - Δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας

ΛΕΜΕΣΟΣ - ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Νεκρή η 18χρονη Κατερίνα, μητέρα δύο παιδιών - Δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας

Σε νέο θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα που συνέβη λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, στην επαρχία Λεμεσού, έχασε τη ζωή της η Κατερίνα Χαραλάμπους, 18 ετών, από τη Λεμεσό.

Η άτυχη Κατερίνα ήταν εγκυμονούσα και μητέρα δυο βρεφών 17 και πέντε μηνών αντίστοιχα.

Το τροχαίο συνέβη γύρω στις 12.10π.μ., στον κύριο δρόμο Καντού – Κυβίδων, παρά το χωριό Σούνι. Αυτοκίνητο που οδηγούσε 21χρονος, έχοντας ως συνοδηγό την 18χρονη, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρέκκλινε της πορείας του, με αποτέλεσμα να εισέλθει σε χωράφι, να ανατραπεί και να προσκρούσει σε περιτοίχισμα παρακείμενης οικίας.

Από το τροχαίο τραυματίστηκαν και οι δύο επιβαίνοντες του οχήματος. Μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της 18χρονης.

Ο 21χρονος φέρει μικρό πνευμοθώρακα και κατάγματα δεξιών πλευρών και κρατήθηκε για νοσηλεία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το όχημα φαίνεται να κινείτο με μεγάλη ταχύτητα, ενώ για ακόμη μια φορά, η Αστυνομία αποδίδει το τροχαίο στον ανθρώπινο παράγοντα.

Η Τροχαία Λεμεσού διερευνά τα αίτια του τροχαίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Δύο νεκροί σε ισραηλινή επίθεση στην Κομ

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Δύο νεκροί σε ισραηλινή επίθεση στην Κομ

Συνεχίζονται για ένατη μέρα οι εκατέρωθεν επιθέσεις που εξαπέλυσαν στη διάρκεια της νύχτας Ιράν και Ισραήλ. Από την ισραηλινή επίθεση στην πόλη Κομ, κοντά στο πυρηνικό εργοστάσιο του Φορντό, έχασαν τη ζωή τους δύο άτομα, εκ των οποίων το ένα 16 ετών. Οι (IDF) έβαλαν στο στόχαστρο εγκαταστάσεις αποθήκευσης και εκτόξευσης πυραύλων. Τις πρώτες πρωινές ώρες, ήχησαν σειρήνες συναγερμού για πυραυλική επίθεση από το Ιράν στο κεντρικό τμήμα του Ισραήλ, υποχρεώνοντας χιλιάδες κατοίκους να σπεύσουν στα καταφύγια. Μαρτυρίες που επικαλείται το Reuters έκαναν λόγο για εκρήξεις που ακούστηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Τελ Αβίβ.Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις (IDF) ανακοίνωσαν αργότερα ότι αναχαιτίστηκαν με επιτυχία όλοι οι πύραυλοι και δεν υπήρξαν αναφορές για θύματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE