ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: Τρεις ασθενείς συνεχίζουν να νοσηλεύονται σε σταθερή κατάσταση

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: Τρεις ασθενείς συνεχίζουν να νοσηλεύονται σε σταθερή κατάσταση

Τρεις ασθενείς με κορωνοϊό εξακολουθούν να νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, το οποίο λειτουργεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς. 

Από τους τρεις ασθενείς που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο ο ένας βρίσκεται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας.

Η κατάσταση της υγείας των ασθενών που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς ως σταθερή.  

Εξάλλου στο Κέντρο Αποκατάστασης Eden Resort, στην Τερσεφάνου, φιλοξενούνται σήμερα 39 άτομα, τα οποία θα παραμείνουν μέχρι την πλήρη αρνητικοποίησή τους.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η κίνηση Βαρνάβα στο ΔΗΚΟ και το μεγάλο στοίχημα Νικόλα για την κυριαρχία στο Κέντρο

Η κίνηση Βαρνάβα στο ΔΗΚΟ και το μεγάλο στοίχημα Νικόλα για την κυριαρχία στο Κέντρο

Το Δημοκρατικό Κόμμα βρίσκεται σήμερα μπροστά σε μια δύσκολη πολιτική πραγματικότητα που δεν μπορεί να αγνοηθεί. Από κόμμα–ρυθμιστή των εξελίξεων, με καθοριστικό ρόλο στη διακυβέρνηση του τόπου, το ΔΗΚΟ κατατάσσεται πλέον –σύμφωνα με τις περισσότερες δημοσκοπήσεις– στην τέταρτη θέση, πίσω από το ΕΛΑΜ.

BEST OF TOTHEMAONLINE