ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: Τρεις ασθενείς συνεχίζουν να νοσηλεύονται σε σταθερή κατάσταση

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: Τρεις ασθενείς συνεχίζουν να νοσηλεύονται σε σταθερή κατάσταση

Τρεις ασθενείς με κορωνοϊό εξακολουθούν να νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, το οποίο λειτουργεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς. 

Από τους τρεις ασθενείς που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο ο ένας βρίσκεται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας.

Η κατάσταση της υγείας των ασθενών που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς ως σταθερή.  

Εξάλλου στο Κέντρο Αποκατάστασης Eden Resort, στην Τερσεφάνου, φιλοξενούνται σήμερα 39 άτομα, τα οποία θα παραμείνουν μέχρι την πλήρη αρνητικοποίησή τους.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Πολλά υποσχόμενος ο τομέας της αμυντικής βιομηχανίας στην Κύπρο»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Πολλά υποσχόμενος ο τομέας της αμυντικής βιομηχανίας στην Κύπρο»

Η κυπριακή αμυντική βιομηχανία «δεν είναι μόνο ένας πολλά υποσχόμενος τομέας για την οικονομία μας, αλλά συμβάλλει καθοριστικά και στην προσπάθειά μας για ενίσχυση της αποτρεπτικής ισχύος της χώρας μας», αναφέρει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στο Χ.

BEST OF TOTHEMAONLINE