ΚΥΠΡΟΣ: Όχημα ‘καρφώθηκε’ σε κάγκελα έξω από δημοτικό/νηπιαγωγείο - Από θαύμα δε θρηνήσαμε θύματα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Όχημα ‘καρφώθηκε’ σε κάγκελα έξω από δημοτικό/νηπιαγωγείο - Από θαύμα δε θρηνήσαμε θύματα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Σοκαριστικό και συνάμα δύσκολο για να το συλλάβει ο ανθρώπινος νους. Το όχημα που βλέπεται καρφώθηκε σε κάγκελα έξω από σχολείο λίγη ώρα μετά που τα παιδάκια σχόλασαν.

Αν αυτό από μόνο του δεν προκαλεί σοκ, σημειώστε ότι το ατύχημα -πέραν του ότι σημειώθηκε μέρα-μεσημέρι και ακριβώς έξω από σχολείο- (δημοτικό και νηπιαγωγείο) σε δρόμο με όριο ταχύτητας τα 30 χιλιόμετρα και με κυρτώματα οδοστρώματος ανά 20 μέτρα και προστατευτικά κάγκελα σε όλο το μήκος του πεζοδρομίου.
 
Όπως αναφέρει η ανάρτηση -στην οποία φυσικά συμφωνούμε και επαυξάνουμε- πρέπει πρωτίστως να επιδιορθωθούν άμεσα οι ζημιές (αφού τα παιδάκια αύριο πρωί θα επιστρέψουν στο σχολείο) και να επανεξεταστούν τα μέτρα οδικής ασφάλειας στο σημείο.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Μεγάλος στόχος η διασφάλιση υπηρεσιών παιδείας και υγείας σε ορεινές περιοχές»

ΠτΔ: «Μεγάλος στόχος η διασφάλιση υπηρεσιών παιδείας και υγείας σε ορεινές περιοχές»

Στον στόχο της Κυβέρνησης να υπάρχει παροχή υπηρεσιών Παιδείας και Υγείας σε όλες τις κοινότητες της Κύπρου αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, στα αποκαλυπτήρια του Μνημείου του Νεόφυτου Ροδινού, στην κοινότητα της Ποταμιούς, της επαρχίας Λεμεσού, την οποία για πρώτη φορά επισκέπτεται Πρόεδρος της Δημοκρατίας