ΚΥΠΡΟΣ: Όχημα ‘καρφώθηκε’ σε κάγκελα έξω από δημοτικό/νηπιαγωγείο - Από θαύμα δε θρηνήσαμε θύματα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Όχημα ‘καρφώθηκε’ σε κάγκελα έξω από δημοτικό/νηπιαγωγείο - Από θαύμα δε θρηνήσαμε θύματα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Σοκαριστικό και συνάμα δύσκολο για να το συλλάβει ο ανθρώπινος νους. Το όχημα που βλέπεται καρφώθηκε σε κάγκελα έξω από σχολείο λίγη ώρα μετά που τα παιδάκια σχόλασαν.

Αν αυτό από μόνο του δεν προκαλεί σοκ, σημειώστε ότι το ατύχημα -πέραν του ότι σημειώθηκε μέρα-μεσημέρι και ακριβώς έξω από σχολείο- (δημοτικό και νηπιαγωγείο) σε δρόμο με όριο ταχύτητας τα 30 χιλιόμετρα και με κυρτώματα οδοστρώματος ανά 20 μέτρα και προστατευτικά κάγκελα σε όλο το μήκος του πεζοδρομίου.
 
Όπως αναφέρει η ανάρτηση -στην οποία φυσικά συμφωνούμε και επαυξάνουμε- πρέπει πρωτίστως να επιδιορθωθούν άμεσα οι ζημιές (αφού τα παιδάκια αύριο πρωί θα επιστρέψουν στο σχολείο) και να επανεξεταστούν τα μέτρα οδικής ασφάλειας στο σημείο.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για Κυπριακό: «Η λύση περνά μέσα από τη γνώση της ιστορίας μας, όχι από την αυτοκατάργηση»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για Κυπριακό: «Η λύση περνά μέσα από τη γνώση της ιστορίας μας, όχι από την αυτοκατάργηση»

Η βιωσιμότητα οποιασδήποτε λύσης του Κυπριακού περνά μέσα από τη σωστή γνώση της ιστορίας μας, δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση για τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη γέννηση του ήρωα του απελευθερωτικού αγώνα της ΕΟΚΑ 1955-1959 Κυριάκου Μάτση, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE