ΚΥΠΡΟΣ: Όχημα ‘καρφώθηκε’ σε κάγκελα έξω από δημοτικό/νηπιαγωγείο - Από θαύμα δε θρηνήσαμε θύματα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Όχημα ‘καρφώθηκε’ σε κάγκελα έξω από δημοτικό/νηπιαγωγείο - Από θαύμα δε θρηνήσαμε θύματα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Σοκαριστικό και συνάμα δύσκολο για να το συλλάβει ο ανθρώπινος νους. Το όχημα που βλέπεται καρφώθηκε σε κάγκελα έξω από σχολείο λίγη ώρα μετά που τα παιδάκια σχόλασαν.

Αν αυτό από μόνο του δεν προκαλεί σοκ, σημειώστε ότι το ατύχημα -πέραν του ότι σημειώθηκε μέρα-μεσημέρι και ακριβώς έξω από σχολείο- (δημοτικό και νηπιαγωγείο) σε δρόμο με όριο ταχύτητας τα 30 χιλιόμετρα και με κυρτώματα οδοστρώματος ανά 20 μέτρα και προστατευτικά κάγκελα σε όλο το μήκος του πεζοδρομίου.
 
Όπως αναφέρει η ανάρτηση -στην οποία φυσικά συμφωνούμε και επαυξάνουμε- πρέπει πρωτίστως να επιδιορθωθούν άμεσα οι ζημιές (αφού τα παιδάκια αύριο πρωί θα επιστρέψουν στο σχολείο) και να επανεξεταστούν τα μέτρα οδικής ασφάλειας στο σημείο.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Οι Κυριότεροι Σταθμοί για το 2025 - Οι δυναμικές και οι προοπτικές

Κυπριακό: Οι Κυριότεροι Σταθμοί για το 2025 - Οι δυναμικές και οι προοπτικές

Το 2025 αποτέλεσε κομβική χρονιά για το Κυπριακό, καθώς διαμορφώθηκαν νέα δεδομένα που, έστω και συγκρατημένα, αναζωογονούν τον διάλογο και επανέφεραν τη συζήτηση για επανέναρξη των συνομιλιών. Αν και η συνολική λύση παραμένει μακριά, η χρονιά προσέφερε ευκαιρίες αλλά και σοβαρές προκλήσεις, μέσα από πολιτικές, διπλωματικές και θεσμικές εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE