ΚΥΠΡΟΣ: Όχημα ‘καρφώθηκε’ σε κάγκελα έξω από δημοτικό/νηπιαγωγείο - Από θαύμα δε θρηνήσαμε θύματα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Όχημα ‘καρφώθηκε’ σε κάγκελα έξω από δημοτικό/νηπιαγωγείο - Από θαύμα δε θρηνήσαμε θύματα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Σοκαριστικό και συνάμα δύσκολο για να το συλλάβει ο ανθρώπινος νους. Το όχημα που βλέπεται καρφώθηκε σε κάγκελα έξω από σχολείο λίγη ώρα μετά που τα παιδάκια σχόλασαν.

Αν αυτό από μόνο του δεν προκαλεί σοκ, σημειώστε ότι το ατύχημα -πέραν του ότι σημειώθηκε μέρα-μεσημέρι και ακριβώς έξω από σχολείο- (δημοτικό και νηπιαγωγείο) σε δρόμο με όριο ταχύτητας τα 30 χιλιόμετρα και με κυρτώματα οδοστρώματος ανά 20 μέτρα και προστατευτικά κάγκελα σε όλο το μήκος του πεζοδρομίου.
 
Όπως αναφέρει η ανάρτηση -στην οποία φυσικά συμφωνούμε και επαυξάνουμε- πρέπει πρωτίστως να επιδιορθωθούν άμεσα οι ζημιές (αφού τα παιδάκια αύριο πρωί θα επιστρέψουν στο σχολείο) και να επανεξεταστούν τα μέτρα οδικής ασφάλειας στο σημείο.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ThemaPoll: Προεδρικές 2028: Χριστοδουλίδης μπροστά σε ένα κατακερματισμένο πολιτικό σκηνικό- Τα αποτελέσματα

ThemaPoll: Προεδρικές 2028: Χριστοδουλίδης μπροστά σε ένα κατακερματισμένο πολιτικό σκηνικό- Τα αποτελέσματα

Ιδιαίτερο πολιτικό ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα αποτελέσματα της διαδικτυακής ψηφοφορίας του ThemaOnline για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028, τα οποία καταγράφουν μια σύνθετη εικόνα στο πολιτικό σκηνικό και αναδεικνύουν στοιχεία που προσφέρονται για πολλαπλές αναγνώσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE