ΚΥΠΡΟΣ: Όχημα ‘καρφώθηκε’ σε κάγκελα έξω από δημοτικό/νηπιαγωγείο - Από θαύμα δε θρηνήσαμε θύματα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Όχημα ‘καρφώθηκε’ σε κάγκελα έξω από δημοτικό/νηπιαγωγείο - Από θαύμα δε θρηνήσαμε θύματα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Σοκαριστικό και συνάμα δύσκολο για να το συλλάβει ο ανθρώπινος νους. Το όχημα που βλέπεται καρφώθηκε σε κάγκελα έξω από σχολείο λίγη ώρα μετά που τα παιδάκια σχόλασαν.

Αν αυτό από μόνο του δεν προκαλεί σοκ, σημειώστε ότι το ατύχημα -πέραν του ότι σημειώθηκε μέρα-μεσημέρι και ακριβώς έξω από σχολείο- (δημοτικό και νηπιαγωγείο) σε δρόμο με όριο ταχύτητας τα 30 χιλιόμετρα και με κυρτώματα οδοστρώματος ανά 20 μέτρα και προστατευτικά κάγκελα σε όλο το μήκος του πεζοδρομίου.
 
Όπως αναφέρει η ανάρτηση -στην οποία φυσικά συμφωνούμε και επαυξάνουμε- πρέπει πρωτίστως να επιδιορθωθούν άμεσα οι ζημιές (αφού τα παιδάκια αύριο πρωί θα επιστρέψουν στο σχολείο) και να επανεξεταστούν τα μέτρα οδικής ασφάλειας στο σημείο.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο εφιάλτης δεν τελειώνει: Σε επιφυλακή Νεπάλ και Κίνα - Η επόμενη καταστροφή μπορεί να είναι ακόμη μεγαλύτερη

Ο εφιάλτης δεν τελειώνει: Σε επιφυλακή Νεπάλ και Κίνα - Η επόμενη καταστροφή μπορεί να είναι ακόμη μεγαλύτερη

Νεπάλ και Κίνα προειδοποίησαν την Πέμπτη για νέο κίνδυνο πλημμυρών στα Ιμαλάια, καθώς δύο λίμνες που σχηματίστηκαν εκατέρωθεν των συνόρων τους απειλούν να υπερχειλίσουν, ενώ συνεχίζονται οι επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης μετά τις καταστροφικές πλημμύρες της Τετάρτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE