Σοβαρότατο διπλωματικό λάθος η εμμονή στη ΔΔΟ, λέει η 'Αδούλωτη Κερύνεια'

Σοβαρότατο διπλωματικό λάθος η εμμονή στη ΔΔΟ, λέει η 'Αδούλωτη Κερύνεια'

Σοβαρότατο διπλωματικό λάθος συνιστά "η ατεκμηρίωτη επιμονή του Προέδρου της Δημοκρατίας και της Κυβέρνησης  να θεωρούν  ως θεμέλιο λίθο της διπλωματίας των, τη λύση Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία" αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Σωματείο "Αδούλωτη Κερύνεια".


Προσθέτει ότι "δυστυχώς αρνούνται  να απαλλαγούν  από το `προπατορικό` αμάρτημα της διεξαγωγής  δικοινοτικών  συνομιλιών για λύση ΔΔΟ, κάτι που οδηγεί σε ενέργειες  έξω από το Διεθνές Δίκαιο και τον Καταστατικό Χάρτη του ΟΗΕ και το οποίο εξουδετερώνει τις δυνατότητες επιτυχίας των ενεργειών τους".

"Δεν αρκεί ο Πρόεδρος και η Κυβέρνηση να επικαλούνται το Διεθνές Δίκαιο και το Ευρωπαϊκό Κεκτημένο. Πρέπει να ενεργούν  Διπλωματικά, σύμφωνα με αυτό" συνεχίζει η "Αδούλωτη Κερύνεια" και αναφέρει, τέλος, ότι "αν Ελλάδα και Κύπρος δεν κάνουν ούτε τώρα τα πιο πάνω διπλωματικά βήματα  σε συντονισμό, θα συνθλιβούν".

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Η Κύπρος επιστρέφει στη βαθμίδα «Α» για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια – «Ισχυρή ψήφος εμπιστοσύνης στην οικονομία»

ΠτΔ: Η Κύπρος επιστρέφει στη βαθμίδα «Α» για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια – «Ισχυρή ψήφος εμπιστοσύνης στην οικονομία»

Σημαντικό οικονομικό ορόσημο για την Κύπρο αποτελεί, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, η αναβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της Κυπριακής Δημοκρατίας από τη Standard & Poor’s, από τη βαθμίδα «A-» στη βαθμίδα «A», με διατήρηση θετικής προοπτικής.

BEST OF TOTHEMAONLINE